Fatih Terim, son 10 yılda aldığı cezaların toplamında rekor kırdı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in, son aldığı cezalarla birlikte son 10 yılda PFDK’dan aldığı cezaların toplamı 1 sezonu buldu.

SPOR 26.03.2021, 15:58
Fatih Terim, son 10 yılda aldığı cezaların toplamında rekor kırdı

Galatasaray’da, son oynanan Rizespor maçında hakemle ve rakip kulübeyle sözlü tartışmaya giren Fatih Terim ve Ümit Davala’ya 2 maç ceza geldi.

33 resmî maça cezası yüzünden çıkamadı

Fatih Terim, son açıklanan cezayla birlikte 2011’den bu yana Galatasaray’da görev aldığı 7 sezonda aldığı cezalar sebebiyle toplam 33 resmî maçta kulübede yer alamadı.

Terim, aldığı bu 33 maç cezanın 28 tanesini Süper Lig’de, 2’sini Süper Kupa, 3’ünü de Türkiye Kupası’nda çekti. Terim’in cezalı olduğu ve kulübede yer almadığı 28 lig maçında Galatasaray,  13 galibiyet alırken, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

Bu sezon ligin 13. haftasında oynanan Fatih Karagümrük - Galatasaray maçının ardından 4 maç ceza alan Terim, Göztepe, Trabzonspor, Antalyaspor ve Konyaspor maçlarında kulübede yer alamadı. Galatasaray bu maçlarda Göztepe ve Trabzonspor’u mağlup ederken, Konyaspor’a mağlup oldu, Antalyaspor ile berabere kaldı.

Rizespor maçında yaşananlar sebebiyle aldığı 2 maçlık ceza ile Terim; deplasmandaki Atakaş Hatayspor ve içerdeki Karagümrük maçlarında takımının başında sahaya çıkamayacak.

Yorumlar (0)