Fatih Terim'den taraftara tepki: "Ağlayanlar var"

Alanyaspor'a 1-0 yenilen Galatasaray'da Fatih Terim, "Evimizdeki maçlarda taraftarımız futbolcuya tepki gösterirse bu işin üstesinden gelemeyiz." dedi.

SPOR 19.09.2021, 18:57 20.09.2021, 12:57
Fatih Terim'den taraftara tepki: "Ağlayanlar var"

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Alanyaspor karşılaşmasının ardından konuştu. Rotasyon yapmamasının hata olduğunu dile getiren tecrübeli hoca, "Rotasyon için çok düşündüm fakat demek ki yapmalıymışım. İstikrar için aynı 11'i tercih ettim ama olmadı. İkinci devre değişikliklerle oyunu elimize aldık. Ancak topu içeri atmak gerekiyor, atamayınca beklemediğimiz bir anda golü kalemizde gördük." ifadelerini kullandı.

"Ağlayanlar var"

Babel, Ömer Bayram ve Yedlin'e gösterilen tepkinin yanlış olduğunu söyleyen teknik adam, "Üzgünüm. Evimizdeki müsabakalarda taraftarımız oyuncuya tepki gösterirse bu işin üstesinden gelmemiz mümkün değil. Yedlin birkaç orta açamayabilir, taraftar onu hazırlayacak. Babel'e maç 0-0'ken 'yuh' çekmek... Taraftar beğenmediği futbolcuları burada belli etmemeli. Maçın ardından da tepkiler olmuş, bunlara alışkın değiliz. Bu şekilde futbolcuları kaybederiz. Her vurduğumuz gol olacak diye bir şey yok. Kavgamız belli, hallederiz. Fakat Galatasaray taraftarı bunu yapmamalı. Soyunma odasına morali bozuk gelen var, ağlayanlar var." sözlerini sarf etti. 







Yorumlar (0)