Falcao yoksa Andone var!

Dünyanın en iyi oyuncuları arasında gösterilen Falcao'nun yerine adı geçen Florin Andone gözünü salı günü oynanacak olan Real Madrid karşılaşmasına dikti.

SPOR 20.10.2019, 10:34 20.10.2019, 11:00
Falcao yoksa Andone var!

Sarı-kırmızılı takımın transfer sezonunda gündemde yer alan tek ismi Falcao idi. Yönetim, Kolombiyalı yıldız için Monaco-İstanbul arasında mekik dokurken taraftarlar da Falcao büyük heyecanla bekliyordu.

Uzun zaman süren çabalar sırasında Galatasaray Brighton Albion'dan Florin Andone adlı oyuncu ile de sözleşme imzaladı. Falcao'yu karşılamak için 25 bin taraftar havaalanına akın ederken, Andone sessiz bir şekilde Florya'ya doğru yol almıştı.

florin andone galatasaray ile ilgili görsel sonucu

Büyük ümitler beslenen Falcao, Galatasaray formasıyla çıkmış olduğu 5 karşılaşmada sadece 1 gole imza atarken, Florin Andone oynanan Sivasspor karşılaşmasında atmış olduğu 2 golle takımına üç puan kazandırdı.

Etkili performansı ile tam puan alan Andone, Türkiye'de olduğu kadar ülkesi Romanya ve İspanya'da da bir anda gündem konusu oldu.

florin andone galatasaray ile ilgili görsel sonucu

"Bu gollerin arkası gelecek"

Rumen basınında büyük yankı uyandırarak Andone'nin Hagi'den sonra Galatasaray'da parlayan ikinci bir yıldız olduğu iddia edilip İspanyol Mundo Deportivo "Zidane, Real Madrid'deki koltuğunu korumak istiyorsa Andone'ye dikkat etsin" şeklinde yorumda bulundu.

AS da "Real Madrid'de alarm zilleri çaldı" sözlerini sarf etti. "Bu gollerin arkası gelecek" diyen Andone, Fatih Terim'e "Falcao yoksa ben varım" mesajını verdi.
 
 

Yorumlar (0)