Falcao: Beni taraftarların önüne atıyorlar!

Galatasaray forması giyen Radamel Falcao'nun, "Başkan Mustafa Cengiz, beni resmen taraftarların önüne atıyor." dediği öğrenildi.  

SPOR 22.10.2020, 11:28
Falcao: Beni taraftarların önüne atıyorlar!

Galatasaray, Süper Lig'in 2020-2021 sezonuna kötü başladı. Avrupa'ya erken veda etmek zorunda kalan sarı-kırmızılılar, Süper Lig'in ilk 5 haftasında ise sadece 7 puan alabildi. 

Bunun üzerine sık sık takıma yönelik eleştirilerde bulunan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e futbolculardan tepki yağmaya başladı.

Radamel Falcao, Younès Belhanda ve Sofiane Feghouli'nin teknik heyet ile görüşmede bulundukları ortaya çıktı. Söz konusu futbolcuların,  "Başkan Mustafa Cengiz, bizi resmen taraftarların önüne atıyor. Kendisi tarafından sürekli hedef gösteriliyoruz. Böyle bir durumda konsantre olmamız imkânsız." şeklinde konuştukları öğrenildi. 

Ne olmuştu?

Galatasaray, 19 Ekim günü Alanyaspor ile oynanan mücadeleden 2-1 mağlup ayrılmıştı. Bunun üzerine Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sadece üzülmediğini, aynı zamanda "delirdiğini" söylemişti.

Yeni tip koronavirüsün (Covid-19) ve milli maç için verilen araların sarı-kırmızılılara yaramadığını belirten Cengiz, "Ali Yavuz Kol, Kerem Aktürkoğlu ve Oğulcan Çağlayan gibi futbolcular olsaydı da yenilseydik." demişti.

Cengiz, Radamel Falcao geldiğinde beklentilerin yüksek olduğunu belirterek, kendisinin iyi bir gol performansına sahip olacağını ve 500.000 forma satacağını düşündüklerini ancak satılan forma sayısının sadece 30.000 olduğunu ifade etmişti. 

Maaş indirimini reddeden Sofiane Feghouli ve Younes Belhanda'ya da sert tepki gösteren Cengiz, "Onların ne halt yediklerini açıklayacağım." şeklinde konuşmuştu. 

Yorumlar (0)