Emre Mor ve Okay Yokuşlu başladı

Emre Mor ve Okay Yokuşlu, Celta Vigo'da antrenmanlara başladı.

SPOR 15.07.2019, 23:53
Emre Mor ve Okay Yokuşlu başladı

Celta Vigo'da forma giyen milli futbolculardan Okay Yokuşlu ve Emre Mor takımın sezon öncesi kampına katılarak antrenmanlara başladılar.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Celta Vigo Kulübünden yapılan açıklamada, İspanya'nın kuzeyinde Galisya bölgesindeki A Toxa'da yapılan sezon öncesi kampa eksik olan futbolcuların da katıldığı belirtildi.

Emre Mor, Okay Yokuşlu, Robert Mazan, Iago Aspas ve Stanislav Lobotka'nın ilk olarak doktor kontrolünden geçtikleri, öğleden sonra da takımla antrenmana çıktıkları açıklandı.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Celta'da teknik direktör Fran Escriba yönetiminde yapılan antrenmanlara katılan Emre Mor'un Galatasaray'a olası transferi gündemdeki yerini de koruyor.

Öte yandan, 30 Mayıs'ta A Milli Takım'ın Yunanistan ile oynadığı özel maçta sağ dizinden sakatlık geçiren Okay Yokuşlu'nun tam olarak iyileşmediği, takımdan ayrı olarak özel çalışma yaptığı bilgisi paylaşıldı.

Ayrıca İspanyol basını, Türk futbolcunun menajerlik şirketi WBD Capital'ın üst düzey yöneticisi Erik Alonso'nun, Celta Vigo kulübüne zarar vermemek için Emre Mor'un Galatasaray ile sözleşme imzalamasına karşı çıkmama kararı aldığı haberini geçti.

Yorumlar (0)