Emre Mor neden olmadı? Açıklandı!

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, merak edilen transferde tüm gerçekleri açıkladı!

SPOR 28.07.2019, 12:27 28.07.2019, 15:47
Emre Mor neden olmadı? Açıklandı!

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, transfer konularında merak edilenleri açıkladı. Abdurrahim Albayrak, Emre Mor transferinin neden son anda gerçekleşmediğini tüm ayrıntılarıyla aktardı.

Senegalli gol kralı Mbaye Diagne'yi satmak zorunda olmadıklarını söyleyen sarı-kırmızılı takımın ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, golcü futbolcunun değerini bulması durumunda satışına onay verileceğini belirtti.

Galatasaray takımının Avusturya'nın Tirol bölgesindeki Seefeld kasabasında yaptığı kampı takip eden Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarıyla yemekte bir araya gelerek, transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, transferde ince eleyip sık dokuduklarının altını çizerek, "Hesabımızı iyi yapmamız, kitabımızı iyi tutmamız lazım. Hocamızın raporu ve verdiği bilgiler doğrultusunda baktığımız futbolcular var ama çok iyi düşünmemiz, hesap etmemiz lazım. Ödemelerini de düşünmemiz gerekiyor. Bunlar kolay işler değil. Gece yarılarına kadar çalışıyor, uğraşıyoruz. 4-5 saatlik uykuyla geçiriyoruz zamanlarımızı. Bin kişiyle görüşüyorsunuz. Bazısının kulübüyle bazısının kendisiyle bazısının da menajeriyle anlaşamıyorsunuz." şeklinde konuştu.

Abdurrahim Albayrak, geride kalan sezonu 30 golle tamamlayan Diagne'ye tekliflerin olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı:
"Diagne'yi illaki satacağız diye bir durum yok. Değerini bulursa satarız. Diagne'yi isteyen kulüpler var. İsteyen var diye de bedavaya verecek halimiz yok. Kıymetini bulursa onay veririz. Kıymetini bulmayan futbolcuyu satmamız söz konusu olamaz. Tabii ki son kararı hocamız verecek. Bizler menajerler vasıtasıyla gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Hoca gitmesine müsaade ederse biz de kendi kulübümüzün menfaatlerini düşünerek bir karar alırız."

Emre Mor'un transferi neden olmadı?

Galatasaray Kulübünün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen Emre Mor'un transferinde her şeyin kendilerine bağlı olduğunu vurguladı.

Abdurrahim Albayrak, Emre Mor'un Türkiye'ye gelmesinin ardından İspanyol kulübünün sorun çıkardığını belirterek şu değerlendirmelerde bulundu:
"Emre Mor'un transferi olmuyor diye bir şey yok. Her şey kulübümüze bağlı. Önümüzdeki hafta çok şeyler olabilir. Emre Mor'un kulübü uyanıklık yaptı. Emre Mor Türkiye'ye gelir gelmez bir bedel istemeye kalktılar. Şunu açık ve net söylüyorum. Onunla Fatih Terim hocadan başkası başa çıkamaz. Kendisi de çok iyi biliyor. Bunu Emre Mor'a da söyledim. Her şeyin bittiğini düşünmüştük. Kulübü de razıydı fakat birdenbire bir şeyler oldu."

Abdurrahim Albayrak "Transfer yapmak için transfer yapmak istemiyoruz." diyerek amaçlarını şu şekilde özetledi:
"Nokta transferler yapacağız. Fatih Terim Hocamız istediği isimleri ve öncelikli olanları bizlere söylüyor. Biz de alabileceğimizi alıyoruz, alamadıklarımızda da hocamız bize yeni isimleri veriyor. Çalışma sistemimiz bu şekilde. Kaleci ihtiyacımız vardı, onu da aldık. Seri, dünya çapında bir futbolcu. Babel, çok önemli bir oyuncu. Babel transferi Fatih Terim hocamızın bize 6 ay önce söylediği hedeflerden biriydi. Ocak ayında Fatih Terim hoca 'Babel'i şimdiden bitirin.' demişti. O zamandan girişimlere başlamıştık. Bunlar 1 günde olan biten şeyler değil."

Yorumlar (0)