Elcuman: Yaklaşık 1.8 milyon lira kasaya girdi

Hamdi Elcuman, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Salonu’nda basın mensuplarının sorularına cevap verdi.

SPOR 21.10.2019, 13:49
Elcuman: Yaklaşık 1.8 milyon lira kasaya girdi

Kayserispor kulübünde yaşanan maddi problemlerle ilgili çıkan haberlerden rahatsız olduklarının altını çizen Elcuman, "Futbolculara bir miktar ödeme yaptık. Bugün de prim ödemesi yapılıyor. Sorunları çözmek için tüm seçenekleri değerlendiriyoruz." ifadelerine yer verdi.

Takımın yakalamış olduğu iyi şartların devam edeceğini belirten Elcuman sözlerine şu şekilde devam etti:

"Kayserispor’un çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum"

“Oyuncular maddi olarak bir şey kazanmak için maç kazanmak gerektiğinin, maç kazandıkça da şehrin desteğinin artacağının ve kendilerini ispat edeceklerinin farkında. Zaten Kasımpaşa maçına da o havayla çıkmışlardı. Maç sonunda ben soyunma odasına indim, farklı yenilmiş gibi moralleri bozuktu. Kafaları öndeydi. Ben de ‘Bu mücadeleyi sürdürdüğünüz müddetçe bu iş olacak.’ dedim, moral verdim. Kayserispor’un çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Birlik ve beraberlik zamanı. Bu şehir bu takıma sahip çıkarsa bu iş olur. Şehir takıma sahip çıkmaz, kimse ilgilenmezse bu iş olmaz. Takıma sahip çıktığımızı hissettirmemiz lazım. Şehrin takıma sahip çıktığını gördükçe 20’li yaşlardaki oyuncular da kendilerini başarıya mecbur hissedecek.”

"Var gücümüzle çalışıyoruz"

“Yardım gecesinde yaklaşık 8 milyon lira değerinde forma satışı gerçekleştirmiştik. Bunun yaklaşık 1,8 milyon lirası şu an kasaya girdi. Kalanını toplamak için çalışmalarımız devam ediyor. Toplamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Forma satışında rekor, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’taydı. Kendisi ödemeyi yaptı. Zaten gelen paranın büyük çoğunluğu oradan geldi.” 

Yorumlar (0)