Elazığspor tesislerini depremzedelere açtı

TFF 2. Lig takımlarından Birevim Elazığspor, tesislerinin bahçesini, arazisini ve açık alanlarını depremden etkilenen vatandaşların kullanımına açtı. Meydana gelebilecek hasarlardan ötürü tesis binalarının içlerinin kullanılamayacağı yönünde vatandaşlar uyarıldı.

SPOR 25.01.2020, 09:26 25.01.2020, 09:27
Elazığspor tesislerini depremzedelere açtı

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olarak tespit edilen 6.8 şiddetindeki depremin ardından Birevim Elazığspor da sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklamada bulundu. Kulüp tesislerinin depremden etkilenen vatandaşların kullanımına açıldığını belirten Elazığspor, önemli uyarılar yaptı. Buna göre tesis binalarının içleri oluşması mümkün hasarlar sebebiyle kullanıma kapalı olacak ancak vatandaşlar tesis arazisini, tesisteki araçları ve çadırları kullanabilecekler.

Elazığspor tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“Önemli Duyuru

Kulüp Başkanımız Selçuk Öztürk'ün talimatıyla tesis arazimiz tamamıyla vatandaşlarımıza açılmıştır.

Vatandaşlarımız tesis arazimizde araçları ve çadırları içerisinde konaklama yapabilirler. Tesis binamız içerisinde oluşması mümkün hasarlardan dolayı bina içerisinde konaklama yapılması kesinlikle yasaktır.

Bizim için en önemli olan husus insan hayatıdır. Tesis bahçemiz, arazimiz ve açık alanlarımız Kulüp Başkanımız Selçuk Öztürk'ün talimatıyla vatandaşlarımızın emrindedir.”

Öte yandan Türkiye Jokey Kulübü de depremin ardından bir açıklama yayınlamış ve Elazığ Hipodromu’nu vatandaşların kullanımına açmıştı.

Yorumlar (0)