Dursun Özbek'tan Galatasaraylılar'ı üzecek Ronaldo açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Şu anda arkadaşlarımızla da konuşuyorum. Planlarımız içinde Ronaldo yok" sözleriyle iddiaları yalanladı. 

SPOR 24.11.2022, 13:29 25.11.2022, 08:06
Dursun Özbek'tan Galatasaraylılar'ı üzecek Ronaldo açıklaması

Galatasaray Üniversitesinin kuruluşunun 30. yıl dönümü için üniversitede düzenlenen bir etkinliğe katılan Dursun Özbek,  açıklamalar yaptı.

Dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'dan ayrılması ve Galatasaray taraftarının sosyal medyada bu oyuncunun sarı-kırmızılı kulübe gelmesi yönünde yoğun olarak çağrıda bulunduğunun hatırlatılması üzerine Özbek, "Şu anda arkadaşlarımızla da konuşuyorum. Planlarımız içinde Ronaldo yok." sözlerini kullandı.

Taraftar çok istemişti

Galatasaraylı taraftarlar, Manchester United ile Ronaldo'nun yollarının ayrılmasından sonra sosyal medya üzerinden yönetime Portekizli oyuncunun transfer edilmesi ile ilgili mesajlar göndermişti.

37 yaşındaki futbolcunun hesaplarını "Come to Galatasaray" mesajlarıyla dolduran sarı-kırmızılı taraftarlardan birinin paylaşımını beğendiğinin öne sürüldüğü ekran görüntüsü sosyal medyada gündem olmuştu.

“7-0 sürpriz bir sonuç”

Başkan Özbek, Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'deki durumunu da değerlendirdi.

Sarı-kırmızılı ekibin Başakşehir'i 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmesinin camiayı mutlu ettiğini söyleyen Özbek, şunları aktardı:

"Tabii camia mutlu olunca biz de mutluyuz. Zaten yönetimlerin görevi taraftarlarımızı mutlu etmek, camiayı mutlu etmek ve biz de bunun bilincindeyiz. Özellikle futbol takımının son haftalardaki performansı oldukça güzel oldu ve camiayı mutlu etti. Bu sebeple biz de çok sevinçliyiz."

2022 FIFA Dünya Kupası sebebiyle lige verilen arada takımın performansını yukarı çekmek için çalışacaklarını söyleyen Özbek, "Mayıs ayında da beklenen sonuca ulaşacağız." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın Başakşehir karşısında aldığı galibiyetle ilgili "Sizin için de bu skor sürpriz oldu mu?" sorusuna yanıt veren Özbek, şunları söyledi:

"7-0 sürpriz bir sonuç. Ancak ilk devrenin sonuna doğru 3-0'ı görünce arkasının geleceği belli oldu. Önemli bir sonuçtu. Camiayı da çok mutlu etti ve en önemlisi, orada oynanan futbol da çok güzeldi. Güzel bir futbol, güzel hareketler. Takımın performansının ne olduğunu takım gösterdi. Hepsine teşekkür ediyorum, teknik ekibe de teşekkürlerimi iletiyorum. Camiayı araya girmeden önce sevince boğdular. Sağ olsunlar, var olsunlar."

"Fransa'yı beğendim"

2022 FIFA Dünya Kupası'nda favorisinin kim olduğu sorusuna Özbek, "Benim favori takımım Arjantin'di fakat Arjantin kazaya uğradı. Onun için favori söylemek zor. Fransa'yı izledim, Gayet iyi oynadı. Maçların tamamını izleme fırsatım olmadı. Peyderpey izleyeceğim ama Fransa'yı beğendim. Bu sene de herhalde onlar götürür diye düşünüyorum." yanıtını verdi.

Yorumlar (0)