Dorukhan'dan mesaj var!

Dizinden sakatlık geçiren Beşiktaşlı futbolcu Dorukhan Toköz, taraftara mesaj verdi.

SPOR 08.10.2019, 18:27
Dorukhan'dan mesaj var!

Beşiktaş'ın Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'la yaptığı maçta dizinden sakatlık geçiren ve ameliyat edilen genç futbolcu Dorukhan Toköz, sağlıklı bir şekilde sahalara dönmek için elinden gelen her şeyi yapacağı söyledi.

Sosyal medya hesabından mesaj paylaşan ve ameliyatının iyi geçtiğini belirten milli futbolcu, "Öncelikle aileme, hocalarıma, başkanıma, yönetim kurulumuza, yakınlarıma, yanımdan ayrılmayan telefonumu susturmayan dostlarıma, doktorum Sarper Çetinkaya'ya, takım arkadaşlarıma, milli takımımıza ve futbolcu dostlarıma, ülkemizin güzel camialarına, mesaj atan güzel dileklerde bulunan, dua eden taraftarımıza ve sayısız güzel insana ayrı ayrı sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız, beni daha güçlü kılıyorsunuz, tek tek cevap veremediğim için üzgünüm. İnşallah eskisinden daha iyi bir şekilde döneceğim, en azından dönmek için her şeyimi vereceğim. Sizlere bunun için söz veriyorum. 'Sizin hayır sandığınızda şer, şer sandığınız şeyde hayır vardır, Allah bilir, siz bilemezsiniz' kendinize iyi bakın, görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.

Ameliyatım gayet başarılı geçti ; öncelikle ailem hocalarım başkanım yönetim kurulumuz yakınlarım yanımdan ayrılmayan telefonumu susturmayan dostlarıma , Doktorum Sarper Çetinkaya’ya takım arkadaşlarım milli takımımız ve futbolcu dostlarıma Ülkemizin güzel camialarına mesaj atan güzel dileklerde bulanan dua eden taraftarımız ve sayısız güzel insana ayrı ayrı sonsuz teşekkür ederim iyi ki varsınız beni daha güçlü kılıyorsunuz tek tek cevap veremediğim için üzgünüm inşAllah eskisinden daha iyi bir şekilde döneceğim en azından dönmek için her şeyimi vereceğim sizlere bunun için söz veriyorum! “Sizin hayır sandığınızda şer; Şer sandığınız şeyde hayır vardır ALLAH (C.C) bilir siz bilemezsiniz!” Kendinize iyi bakın görüşmek üzere.

Dorukhan Toköz (@dorukhantokoz)'in paylaştığı bir gönderi ()

Öte yandan Everton forması giyen Cenk Tosun da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Bütün milli takım kadrosunun Dorukhan'ın yanında olduğu bir fotoğrafı paylaşan Tosun, "Daha güçlü döneceksin canım kardeşim" ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)