Domenec Torrent, Türkiye’ye mi dönüyor? Sürpriz iddia…

2021-2022 sezonunda 6 ay Galatasaray’ı çalıştıran ve performansı ile sert eleştirilere maruz kalan İspanyol Teknik Direktör Domenec Torrent için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Lige istediği gibi başlayamayan Sivasspor’un Torrent’i takımın başına getirmek istediği öne sürüldü. 

SPOR 14.09.2022, 10:35 14.09.2022, 10:36
Domenec Torrent, Türkiye’ye mi dönüyor? Sürpriz iddia…

Geçen sezon Fatih Terim’in ardından Galatasaray’ın yeni teknik direktörü olan Domenec Torrent, sarı-kırmızılıların başında çıktığı 20 maçta yalnızda 1,30 puan ortalaması yakalayabilmişti. Dursun Özbek’in başkanlık seçimini kazanması sonrası Galatasaray ile yollarını sorunlu bir şekilde ayıran Torrent için Sivasspor’un devreye girdiği bildirildi. 

Rıza Çalımbay’a yönelik eleştiriler arttı

Spor Toto Süper Lig’in 4’üncü haftasında oynanan Beşiktaş-Sivasspor maçını tribünden izleyen Torrent, kafalarda soru işareti bırakmıştı. 2019 yılından bu yana kırmızı-beyazlıları çalıştıran Rıza Çalımbay ile yeni sezona başlayan Yiğidolar, hem Avrupa’da hem de ligde arzuladığı başlangıcı yapamadı. Spor Toto Süper Lig’de ilk 6 hafta sonunda 4 puan toplayabilen Sivasspor, kendine 15’inci sırada yer buldu. Takımın peş peşe aldığı kötü sonuçların ardından Rıza Çalımbay’a yönelik eleştiriler de arttı. 

1 numaralı hedef Torrent

Sivasspor yönetiminin bu süreçte Domenec Torrent ile görüşme halinde olduğu iddia edildi. Edinilen bilgilere göre Rıza Çalımbay ile yolların ayrılması durumunda Sivasspor’un 1 numaralı hedefi Domenec Torrent olacak. İspanyol teknik adamın da görüşmelerden memnun olduğu ve kırmızı-beyazlıların maçlarını yakından takip ettiği iddia edildi. 

Yorumlar (0)