Diagne, Club Brugge'ün elinde kaldı!

Galatasaray'daki tartışmalı performansının ardından Club Brugge'a kiralan Diagne, kadro dışı bırakılmasının ardından son bir şans elde etti.

SPOR 15.11.2019, 17:22
Diagne, Club Brugge'ün elinde kaldı!

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen ancak bekleneni veremeyen ve tavırlarıyla teknik ekibin, yönetimin ve taraftarın büyük tepkisini çeken Mbaye Diagne, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi grubundaki rakibi olarak da dikkat çeken Club Brugge'a kiralanmıştı.

Buradaki performansı da oldukça tartışılan Diagne, takımının Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain maçında Club Brugge'ün asıl penaltıcısı Hans Vanaken'in yerine penaltı kullanmak için ısrar ettikten sonra penaltıyı kaçırması ve takımını muhtemel bir puandan etmesi üzerine kadro dışı bırakılmıştı.

Brugge, anlaşmayı iptal etmek istedi

Belçika takımı, Galatasaray'dan 3.35 milyon avroya kiraladığı forvet için şu ana kadar 900 bin avroluk bir taksit ödedi. Club Brugge, kalan 2.45 milyon avroyu Galatasaray'a ödemeden Diagne'nin sözleşmesini iptal etmek isteyince Galatasaray bu öneriyi reddetti ve Diagne takımında kalmak zorunda kaldı.

"Çalışırsa forma giyer"

Club Brugge'ün teknik direktörü Philippe Clement de takımda kalacağı belli olan Diagne'ye "son bir şans" daha vermek adına takımının Charleroi karşısında oynadığı hazırlık maçında Diagne'yi ilk 11'de oynattı; ancak Mbaye Diagne maçta skora herhangi bir katkıda bulunamadı.

Club Brugge'ün problemli transferi Diagne hakkında yazan Belçika basını ise, Galatasaray'ın "anlaşma iptalini ret" kararının ardından Diagne'nin forma giyme ihtimalinin tamamen ortadan kalkmadığını, Senegalli forvetin takımının antrenmanlarında çalışmaya devam ederek yeniden forma giyebileceğini belirtiyor.

Yorumlar (0)