Diagne: Brugge'de işler iyi gitmedi ama...

Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne, Brugge’de işlerin iyi gitmediğini ancak Türkiye’ye şampiyonluk ile döndüğünü söyledi. 

SPOR 01.06.2020, 15:54 01.06.2020, 16:50
Diagne: Brugge'de işler iyi gitmedi ama...

Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne, İtalyan basınına önemli açıklamalarda bulundu. 

Sarı-kırmızılıların sezon başında Club Brugge'e kiraladığı Diagne,  "Brugge’de işler iyi gitmedi ancak Türkiye’ye şampiyonlu ile dönüyorum." ifadelerini kullandı. 

Belçika'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle ligler tescil edilmiş ve zirvede yer alan Club Brugge şampiyon ilan edilmişti.

"Futbolda işler her zaman istediğin gibi gitmez"

Diagne, gelişmelerin istediği gibi olmadığını belirterek, futbolun böyle bir spor dalı olduğunu ve işlerin her zaman istenildiği gibi gitmediğini kaydetti.

Artık önüme bakacağını aktaran Senegalli futbolcu, en azından Şampiyonlar Ligi’nde oynadım ve bunun kendisinin hayali olduğunu söyledi.

"2023'e kadar sözleşmem var"

Diagne, bu nedenle mutlu olduğunu belirterek, artık Galatasaray’a döndüğünü ve 2023’e kadar sözleşmesinin bulunduğunu ifade etti.

Türkiye’de ligin tekrar başlayacağını ve Galatasaray'ın sezonu bitirmesini bekleyeceğini aktaran Diagne, sonra ne yapılabileceğine bakacaklarını söyledi. 

Mbaye Diagne, Club Brugge forması ile 6 mücadelede yer aldı. Diagne, bu mücadelelerde 4 gol kaydetti. 

Yorumlar (0)