Demba Ba: "Taraftarımızı Ayasofya'da şükür namazı kılmaya davet ediyorum"

Başakşehir'in şampiyonluğa ulaşmasında katkısı büyük olan deneyimli oyunculardan Demba Ba, şampiyonluk sonrası kendisini görmek isteyen taraftarları Ayasofya'ya şükür namazına davet etti.

SPOR 27.07.2020, 18:54 28.07.2020, 01:40
Demba Ba: "Taraftarımızı Ayasofya'da şükür namazı kılmaya davet ediyorum"

Attığı gollerle beraber Başakşehir'in şampiyonluğunda büyük bir etkisi olan Demba Ba, 3 büyüklere karşı büyük bir başarıya imza attıklarını kaydetti.

"Büyük bir başarı"

Şampiyonluğa dair görüşlerini dile getiren Demba Ba, "Şampiyonluk büyük bir başarı. Pek çok şeyin bir toplamı aslında. Bakıldığı zaman şu anki teknik ekibin de bunda katkısı büyük. Fakat aynı şekilde burada çalışmış olan eski teknik ekibin de katkısı var. Çok büyük bir emek ve çalışma karşılığı kazanılmış ve fazlasıyla hak edilmiş bir şampiyonluk." dedi.

"Planlarım içinde Ayasofya'da namaz kılmak var"

Beşiktaş'ta oynamış olduğu dönemde elde etmiş olduğu şampiyonluklarla Sultanahmet Camii'ne şükür namazına giden Senegalli oyuncu, kendisine sorulan "Kazandığınız şampiyonluk için ibadete açılan Ayasofya Cami'sinde namaz kılmak ister misin?" sorusuna, "İsterim, planlarım arasında. Eğer beni görmek isteyenler olursa onlar da bana katılabilir." şeklinde yanıt verdi.

Yorumlar (0)