Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin peşine düştüğü golcü konuştu!

Premier Lig'de küme düşen Burnley'de forma giyen Wout Weghorst, takımdan ayrılacağını açıkladı. Hollandalı deneyimli golcü; Türkiye, İngiltere ve Almanya'dan teklifler aldığını söyledi. İddialara göre Beşiktaş ve Fenerbahçe, santrafor Weghorst'un peşine düştü.

SPOR 05.06.2022, 17:31 Hakan Öksüz
Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin peşine düştüğü golcü konuştu!

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin gerisinde kalan Beşiktaş ile ligi şampiyon Trabzonspor'un ardından ikinci sırada bitiren Fenerbahçe, güçlü bir kadro kurmak için harekete geçti.

Zayıf bölgelere transfer yaparak gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş ile Fenerbahçe, aynı golcüyü gündemine aldı.

Burnley ligden düştü

İddialara göre İngiltere Premier Lig ekibi Burnley'de top koşturan Wout Weghorst, Türkiye'ye gelebilir. 29 yaşındaki Hollandalı santrafor, topladığı 35 puanla 18'inci sırada yer alan ve ligden düşen Burnley'den ayrılacağını duyurdu.

"Championship’te oynamayacağım, Burnley ile anlaşmıştık"

Gelecek sezonda Championship’te oynamayacağını Hollanda basınına açıklayan Weghorst, çok sayıda ligden teklif aldığını belirtti. 

Hollandalı golcü, "Bu konuda Burnley ile anlaşma yapmıştık zaten. Ligden düşme durumunda takımdan ayrılacaktım. Kasım ayında Katar'daki Dünya Kupası benim için önemli. Bu nedenle performansımı düşürmeyecek bir mücadelenin içinde olmalıyım." dedi.

Önce milli takım, sonra transfer!

Medyada zaman zaman gerçeği yansıtmayan haberlerin çıktığını söyleyen Wout Weghorst, "Birkaç ligden teklif aldım. Bunlar arasında Türkiye, İngiltere ve Almanya da var. Önceliğim milli takım. Daha sonra ise transfer konusuna odaklanacağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)