Beşiktaş'tan flaş transfer hamlesi!

Juventus'un gelecek planları arasında yer almayan Alman orta saha oyuncusu Sami Khedira, kulübüyle yolları ayırma kararı verdi. Beşiktaş yetkilileri, Juventus yönetimi ile temasa geçti ve Alman oyuncunun transfer durumunu soruşturdu.

SPOR 24.06.2019, 13:21
Beşiktaş'tan flaş transfer hamlesi!

Serie A’nın devi Juventus’un dünyaca ünlü Alman oyuncusu Sami Khedira, son günlerde Beşiktaş’ın transfer gündemine geldi. Bu haber, hem Türkiye hem de İtalya’da büyük yankı uyandırdı. 

Juventus, geride kalan sezonda yaşadığı sakatlıkce sağlık problemleri nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Khedira ile yollarını ayırma kararı aldı. 2015 yılında Juventus'a transfer olan Khedira, İtalyan ekibinde geçen sezon 16 resmi maçta görev alabildi.

Beşiktaş yetkililerinin, Juventus yönetimi ile temasa geçtiği ve Alman oyuncunun transfer durumunu soruşturduğu kaydedildi. Khedira'nın Beşiktaş'a sıcak bakmadığı, buna karşın siyah-beyazlı yönetimin oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı iddiası ortaya atıldı. 

"Artık Juventus forması giymesi çok zor"

İtalyan basınında, kulübün yeni teknik direktörü Maurizio Sarri’nin planları arasında yer almayan 32 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda Juventus forması giymesinin artık çok zor olduğu yer aldı. 

Başarılı ön liberonun, Juventus’la 2 yıllık daha kontratının bulunmasına rağmen yönetimle anlaşıp bonservisi elinde olarak kulübünden ayrılacağı tahmin ediliyor.

2015 yılında İspanya La Liga temsilcisi Real Madrid’den ayrılmasının ardından Juventus’a bonservisi elinde olarak transfer olan tecrübeli oyuncunun, yeni takımına da bedelsiz olarak imza atacağı öngörülüyor.

Juventus'dan yıllık 5 milyon Euro kazanan Khedira’nın, kendisiyle ilgilenen kulüplerden de benzer maaş beklentisi içerisinde olduğu kaydedildi. 

Yorumlar (0)