Beşiktaş'tan Atiba sürprizi!

Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim, devre arasından önce Kanadalı yıldız Atiba ile masaya oturarak "1 sene daha forma giy" teklifini yapacak.

SPOR 09.11.2019, 15:48 09.11.2019, 15:56
Beşiktaş'tan Atiba sürprizi!

Süper Lig'de işleri rayına oturtan ancak UEFA Avrupa Ligi'nde istediği sonuçları elde edemeyen Beşiktaş'ta gözler yapılacak transferlere çevrildi. Siyah-beyazlı kulüpte iç ve dış transferde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Ocak ayı transfer dönemindeki ilk imza takım içinden gerçekleşecek gibi gözüküyor. Beşiktaşlı taraftarların büyük sevgisini kazanan Atiba Hutchinson'un siyah-beyazlı formaya vedası sürekli olarak ertelenirken; yıldız oyuncunun, gün geçtikçe performansında en ufak bir düşüş yaşamayışı yönetimin ilk teklifi ona yapma kararı vermesini sağladı. 2015 yılında iki yıllık yeni sözleşme imzalayan Atiba 2017'de de gönderilmemiş ve kendisi için 1+1 yıllık yeni kontrat imzalanmıştı.

atiba ile ilgili görsel sonucu

Göreve yeni başlayan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, Kanadalı yıldızın performansından oldukça memnun. Beşiktaş'ın ikinci kaptanı olan ve takımın taraftarla arasında köprü oluşturan rolü sebebiyle adeta el üstünde tutulan 36 yaşındaki futbolcunun gelecek sezon da forma giymesi için düğmeye basıldı.

Emre Belözoğlu'nun 39 yaşında olmasına rağmen forma giymesini örnek gösteren kulüp yöneticileri, 2 Şubat'ta 37 yaşına girecek olan Atiba'nın rahatlıkla bir sezon daha forma giyebileceğine düşüncesine sahip. Yönetim devre arası transfer döneminden önce başarılı futbolcuyla bir görüşme gerçekleştirecek.

atiba ile ilgili görsel sonucu

Ligin 11. haftasında pazar günü  Denizlispor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına tüm hızıyla başladı. UEFA Avrupa Ligi'nde Braga maçından sonra Portekiz'de kalan Beşiktaş, Denizli maçının ilk antrenmanını burada yaptı. Avcı'nın yerine antrenmanı yardımcı antrenör Recep Uçar yaptırdu. Braga karşısında mücadele eden futbolcular, antrenmanı yenilenme çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma egzersizlerinin ardından pas ve şut çalıştı.

abdullah avcı ile ilgili görsel sonucu

Siyah-beyazlıların Braga ile oynadığı karşılaşma için Portekiz'e gitmeyen Avcı'nın yaşadığı ağır grip nedeniyle 2 günde 4 serum yediği ortaya çıktı. Toplamda gidiş-dönüş 15 saati bulacak yolculuk için doktorların Avcı'ya izin vermediği ifade edildi. Bu arada Avcı'nın yaşadığı ağır gripte Eylül ayından bu yana yaşadığı 2 aylık zorlu bir psikolojik sürecin de etkili olduğu belirtildi.
 

Yorumlar (0)