Beşiktaş'ta parola 3 puan, konuk Alanyaspor

Ligde oynadığı son 4 karşılaşmayı kazanan Beşiktaş, yarın sahasında ağırlayacağı Alanyaspor'u da yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Konuk ekip Alanyaspor, inişli-çıkışlı performansıyla dikkat çekiyor. Kritik maç öncesinde Beşiktaş'ta sakatlar, cezalılar ve kart sınırında olan oyuncular var. Detaylar haberde...

SPOR 26.01.2023, 10:22 Hakan Öksüz
Beşiktaş'ta parola 3 puan, konuk Alanyaspor

Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışından kopmak istemeyen Beşiktaş, 21'nci hafta maçında yarın Corendon Alanyaspor'u konuk edecek. Saat 20.00'de başlayacak mücadelede Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Ligde oynadığı son 4 maçından galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, Alanyaspor'u da geçerek seriyi sürdürmek istiyor.

Teknik direktör Şenol Güneş önderliğinde son haftalarda başarılı bir grafik sergileyen 35 puanlı Beşiktaş, zirve takibini sürdürüyor. Ligde bu sezon çıktı 18 maçtan 10'unu kazanan siyah beyazlılar, 25 puanlı Alanyaspor'u da geçerek ligin üst sıralarında kalmaya çalışıyor. Trabzonspor'u 5-0 yendikten sonra Karagümrük'e puan kaybeden Alanyaspor ise Beşiktaş'a şoka uğratmak istiyor.

Beşiktaş'ta sakatlar ve cezalılar var

Beşiktaş'ta sakatlığı devam eden Josef de Souza ileRachid Ghezzal'ın yanı sıra kırmızı kart cezalısı Valentin Rosier'in de bu karşılaşmada forma giyemeyeceği belirtildi. Alanyaspor karşısında süre alamayacak diğer isimlerin ise sarı kart cezası bulunan Romain Saiss ve Nathan Redmond olduğu kaydedildi. 

3 oyuncu sarı kart sınırında

Beşiktaş'ta 3 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Gedson Fernandes, Cenk Tosun ve Arthur Masuaku sarı kart görmeleri durumunda VavaCars Fatih Karagümrük maçında oynayamayacak. İki takım Süper Lig'de daha önce 13 kez karşılaştı. Bu mücadelelerde Beşiktaş 9 kez, Alanyaspor ise 2 kez karşılaştı. Beşiktaş, Vodafone Park'ta yapılan son 6 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Yorumlar (0)