"Rıza Baba" artık yok

Televizyon kuşağının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın yayına sokulduğu ilk günden bu yana kadrosunda bulunan Zafer Ergin’den seyircileri üzen bir haber geldi. 17 senedir rol aldığı yapımda “Rıza Baba” rolünü canlandıran Ergin, sözleşmesini feshetti ve yeni yapımlara geçme kararı verdi.

MEDYA 26.01.2023, 10:40 26.01.2023, 11:21
"Rıza Baba" artık yok

Başrollerini Tunç Oğuz, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan ve Zafer Ergin’in rol aldığı televizyon ekranlarının en uzun soluklu yapımı Arka Sokaklar'da ayrılık yaşandı. Yapımcı Türker İnanoğlu'nun isteği sonrasında üzerine çekimlerine belirli bir süre ara verilen yapımdan Zafer Ergin ayrıldı.

Dizi çekimlerine ara verilmişti

Edinilen bilgilere göre, dizi için 45 günlük şekilde verilen ara kararının uzatılmasının ardından açıklamada bulunan Yapım firması Erler Film, bu sebeple ekip içerisinde iş bulanların ayrılabileceğini duyurmuş, dizinin yeniden çekilme durumunda ise yeni oyuncular ile çalışmaların sürdürüleceği ifade edilmişti. Son alınan bilgilere göre, dizide 17 yıldır rol aldığı Rıza Baba rolündeki Zafer Ergin yapıma veda etti.

Yorumlar (0)