Beşiktaş, Lugano maçına 2 eksikle çıkacak

Beşiktaş, Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında bu akşam İsviçre ekibi Lugano ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, saat 19.45'te başlayacak maça 2 eksikle çıkacak.

SPOR 05.10.2022, 13:14 05.10.2023, 15:54 Hakan Öksüz
Beşiktaş, Lugano maçına 2 eksikle çıkacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde D Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, grubun ikinci maçında bu akşam Tüpraş Stadı'nda İsviçre ekibi Lugano'yu konuk edecek. Bu akşam saat 19.45'te başlayacak maçta İsrailli hakem David Fuxman düdük çalacak. Beşiktaş-Lugano maçı, Exxen platformundan naklen ekranlara gelecek.

Lugano maçı hazırlıkları tamamlandı

Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptıkları antrenmanla Lugano maçı hazırlıklarını tamamladı. İlk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmana kaleci Mert Günok ile Gedson Fernandes katılmadı.

Beşiktaş, grubun ilk maçında Club Brugge deplasmanından 1-1'lik skorla ayrıldı. Lugano ile Bodo Glimt arasındaki maç ise golsüz eşitlikle noktalandı. 

Mert Günok ve Gedson Fernandes yok

Sakatlığı bulunan kaleci Mert Günok, bu maçta forma giyemeyecek. Mert Günok'un yerine kale, Ersin Destanoğlu'na emanet.

Akşam idmanının son bölümünde bileği dönen Gedson Fernandes, Lugano ve İstanbulspor maçlarında yok. Teknik direktör Şenol Güneş'in açıklamasına göre Ante Rebic'in ise herhangi bir sorunu yok.

Şenol Güneş: "Rakip, hızlı şekilde hücüma çıkabiliyor"

Lugano maçı öncesi BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş, "Kompakt bir takıma karşı oynayacağız. Oyuncuları iyi, uyumlu bir takım. Ligde 3. sırada yer alıyorlar. Hızlı şekilde hücüma çıkabiliyorlar. Lugano maçında her ne olursa olsun 3 puanı almalıyız." dedi.

Yorumlar (0)