Bayern Münih yeni hocasını buldu

Bayern Münih'in sezon başından beri oynadığı futbol nedeniyle eleştirilen teknik direktör Nagelsmann'ın görevine son verildi. Chelsea ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Thomas Tuchel, Alman panzerinin yeni hocası oldu.

SPOR 24.03.2023, 22:05 25.03.2023, 15:50 Hakan Öksüz
Bayern Münih yeni hocasını buldu

Alman futbolunun devi Bayern Münih'te Julian Nagelsmann dönemi sona erdi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Nagelsmann'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Thomas Tuchel getirildi. Tuchel'in 2025'e kadar takımı çalıştıracağı kaydedildi.

Julian Nagelsmann

Bayern Münih'in inişli çıkışlı performansı nedeniyle hedef tahtasına oturtulan 35 yaşındaki teknik direktör Nagelsmann'ın tecrübesizliğinden dem vuruluyordu. Bayern ile 2 Almanya Süper Kupası ve 1 lig şampiyonluğu kazanan Nagelsmann'ın görevine, genel performansındaki başarısızlık nedeniyle son verildi.

Tuchel, Chelsea ile Devler Ligi'ni kazanmıştı

Alman panzerinin yeni teknik direktörü 49 yaşındaki Thomas Tuchel ise PSG, Borussia Dortmund ve Mainz gibi takımları çalıştırdı. Eylül 2022'de İngiliz ekibi Chelsea'deki görevinden ayrılan Thomas Tuchel, başarılı kariyeriyle göz dolduruyor. Chelsea ile 2021'de Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Tuchel'in, FIFA Kulüpler Dünya Kupası ile UEFA Süper Kupa zaferleri de bulunuyor.

Thomas Tuchel

Yorumlar (0)