Barcelona taraftarından "Drake'in laneti" tepkisi!

Hafta sonu oynanacak Real Madrid-Barcelona maçına günler kala alınan bir karar, Katalan ekibinin taraftarlarını ikiye böldü. Barcelona, Spotify ile yaptığı anlaşma gereği platformda 50 milyar dinlenmeye ulaşan ilk sanatçı olan Drake'in logosunu formasında kullanacak. Ünlü şarkıcının, daha önce fotoğraf çektirdiği çok sayıda sporcuya kötü şans getirdiğini kaydeden Barcelonalı taraftarlar ise bu karara, "Drake'in laneti bizi ele geçirecek." diyerek isyan etti.

SPOR 14.10.2022, 18:46 15.10.2022, 17:50 Hakan Öksüz
Barcelona taraftarından "Drake'in laneti" tepkisi!

İspanya Futbol Ligi La Liga'da bu hafta sonu El Clasico heyecanı yaşanacak. Ligin ilk 8 haftasında 22 puan toplayan iki dev ekibin yapacağı karşılaşma nefes kesecek. La Liga'ya fırtına gibi başlayan Real Madrid ve Barcelona'dan hangisinin daha iyi olduğu, 16 Ekim Pazar günü belli olacak. Real Madrid'in futbol mabedi Santiago Bernabeu'da saat 17.15'te başlayacak dev mücadele, S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Barcelona tarihinde bir ilk!

Barcelona taraftarları, dev karşılaşma öncesi kulübün aldığı bir karara isyan etti. Barcelona'nın, El Clasico maçında dünyaca ünlü şarkıcı Drake tarafından tasarlanan logoyu formasında kullanacağı öğrenildi. Müzik platformu Spotify'da 50 milyar dinlenmeye ulaşan ilk şarkıcı olan Drake tarafından tasarlanan baykuş sembolünün, formanın önünde yer alacağı kaydedildi. Katalan kulübü, bu kararla birlikte tarihinde ilk kez bir sanatçının logosunu formasında taşımış olacak.

Formada baykuş sembolü kullanılacak!

Sanatçının Spotify üzerinde kullandığı baykuş sembolünün formaya işlenmesiyle ilgili olarak Barcelona'nın pazarlama ekibi başkan yardımcısı Juli Guiu bir açıklamada bulundu. Drake'in 4 farklı dalga Grammy ödülü kazanan ve Spotify'da 50 milyar dinlenmeye ulaşarak rekor kıran bir sanatçı olduğunu kaydeden Guiu, "Onun gibi rekorlara doymuş bir sanatçıyla çalışma gurur verici." dedi.

Drake: "İnanmak güç ama gerçek"

Kanadalı şarkıcı Drake, Barcelona'nın formasında kendi logosunun yer alacak olması hakkında, "İnanmak güç ama gerçek. Spotify'da 50 milyar dinlenmeye ulaşmamı kutlamak ve beni onore etmek istediler." yorumunda bulundu. Bu kararın, Spotify ile Barcelona arasındaki 4 yıllık sponsorluk anlaşmasının bir parçası olduğu kaydedildi.

Barcelonalı taraftarlar: "Bize şanssızlık getirecek"

Barcelona yönetiminin Drake ile birlikte çalışması ve ünlü sanatçının logosunu formada kullanacak olması, taraftarlar arasında farklı tepkilere neden oldu. Katalan kulübünün taraftarlarının büyük kısmı, bu logoyu formada kullanmanın şanssızlık getireceğine inanıyor.

Önceki yıllarda çeşitli branşlardan çok sayıda sporcuyla fotoğraf çektiren Drake'in, birlikte poz verdiği sporculara kötü şans getirdiği konuşuluyor. Bazı Barcelonalı taraftarlar, "Drake'in laneti diye bir şey var. Hiç duymadınız mı?" diyerek yönetime yükleniyor.

Yorumlar (0)