Bale mutlu ama Real Madrid mutsuz!

46 gündür devam eden sakatlığı nedeniyle Real Madrid forması giymeyen Gareth Bale'ın Galler formasıyla iki milli maçta da görev alması herkesi şaşırttı. Karşılaşma sonunda açılan bayrak işi başka bir boyuta taşıdı. Bale İspanya'ya döndüğünde 'görüşme odası' onu bekliyor olacak.

SPOR 20.11.2019, 14:55 12.01.2020, 17:01
Bale mutlu ama Real Madrid mutsuz!

Real Madrid’te işler Gareth Bale için normale dönene kadar, Galli süper yıldız adından söz ettirmeye devam edecek.

İspanyol devi adına son karşılaşmasını 46 gün önce Granada’ya karşı oynayan Bale, sır gibi sakladığı sakatlığı konusunda Madrid ekibine bir bilgi vermiyordu. Millî maç haftasında ise Galler adına iki maçtada forma giyen Bale, Macaristan’a karşı 2-0 galibiyet elde ettikleri karşılaşmada ikinci golün asistini yaptı.

Bale, taraftarların açtığı, üzerinde “Sırasıyla: Golf, Galler, Madrid” yazısı yer alan Galler bayrağı ile karşılaşma sonunda gülüp eğlenirken, Real Madrid yöneticilerinin söz konusu olayı komik bulmadığı dile getiriliyor.

Tottenham'ın eski yıldızı sakat olduğu ve sahada olmadığı zamanlarda Real Madrid'de ikisi Şampiyonlar Ligi olmak üzere altı karşılaşmada forma giydi. Bale ise bu süreç içerisimde futboldan çok golfteki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

İspanyol AS gazetesinde yer alan habere göre, perşembe günü Bale’in durumu tam anlamıyla netleşecek. Madrid tesislerine dönecek futbolcu ya takım arkadaşları ile antrenman yapacak ya da tek başına çalışmalarına devam edecek. Bu kararı ise takımın patronu Zinedine Zidane alacak.

Fransız teknik adam, Bale ile bir odada özel bir görüşme gerçekleştirecek. Bu görüşmede alınacak karara göre Zidane oyuncuya güvenerek tekrar sahaya sürecek veya yaşanan süreç nedeniyle ceza verecek. 

Marca yazarı Ruben Jimenez ise Gareth Bale’ın hiçbir zaman bir Real Madrid efsanesi olarak anılmayacağını düşünüyor. 2013 yılından itibaren kadrosunda yer aldığı Real Madrid, sakatlıklarına karşın futbolcuyu kadrosunda barındırarak desteklediğini ve bununla kalmayıp kendisine fahiş maaşlar ödediğini öne sürdü. Galli yıldızın yeteneklerinin Madrid taraftarlarını heyecanlandırdığını ve sahada yapabildikleriyle takıma katkıda bulunabileceğini ifade eden Jimenez buna karşın tavırları nedeniyle bir Real Madrid efsanesi olarak anılamayacağını, taraftarlar tarafından özlenmeyeceğini söylüyor.

Yorumlar (0)