Arda Güler: Jorge Jesus benimle özel ilgileniyor

Dinamo Kiev maçında 1 gol, 1 asist yaparak yıldızlaşan Fenerbahçe’nin 10 numarası Arda Güler, “Her zaman çalışmaya devam edeceğim. Jorge Jesus’a çok teşekkür ediyorum. Hocam benimle özel ilgileniyor” dedi. 

SPOR 04.11.2022, 10:47 05.11.2022, 16:29
Arda Güler: Jorge Jesus benimle özel ilgileniyor

Spor Toto Süper Lig’de olduğu gibi Avrupa’da da yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B grubundaki son maçında Dinamo Kiev’le karşılaştı. Grubundaki son maçında rahat bir oyun sergileyen sarı-lacivertliler, Arda Güler’in 1 gol 1 asistle oynadığı maçta rakibini 2-0 yenerek adını son 16 turuna yazdırdı. 

“Annem 2 ay önce kalbinden ameliyat oldu”

Maçın ardından duygularını paylaşan Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler, “Çok mutluyum. Çok önemli bir galibiyetle buradan ayrılıyoruz. Grubumuzu lider olarak tamamladık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu maça çok iyi konsantre olduk ve iyi çalıştık. Bugün de sahada karşılığını aldık. Annem 2 ay önce kalbinden ameliyat oldu. Bu sebeple benim için futbola odaklanmak kolay olmadı. Kendime söz verdim, ‘Gol atarsam anneme armağan edeceğim’ dedim. Kendimi bu şekilde motive ettim. Golümü attım ve çok mutlu oldum. Bu golümü anneme armağan ettim” dedi. 

“Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz”

Fenerbahçe’nin Avrupa’daki hedeflerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Arda, “Grubumuzdan lider olarak çıktık. Artık gidebildiğimiz yere kadar gideceğimiz. Amacımız her maçı kazanmak. Gol anında uzun bir pas atıldı. Valencia topla hamle yaptı, ben de o anda topun önüme geleceğini hissetmiştim. Maç öncesi Arao ile konuştuk. ‘Gol atacaksın’ dedi. Ben de, ‘İnşallah. Sen neden atmıyorsun?’ diye sordum. ‘Benim gole ihtiyacım yok’ dedi. Ama o da bugün golünü attı. O da benim için ayrı bir mutluluk oldu. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. 

“Hocamız gerçekten çok büyük bir hoca”

Açıklamalarında Jorge Jesus’a ayrı bir parantez açan Arda Güler, “Her zaman çalışmaya devam edeceğim. Bazen oynuyorum, bazen oynamıyorum. Buradan bir kez daha Jorge Jesus’a çok teşekkür ediyorum. Hocam benimle özel ilgileniyor. Ne yapmam gerektiğini, ne zaman yapmam gerektiğini tek tek anlatıyor. Bireysel gelişimime odaklanmış durumdayım. Hocamız gerçekten çok büyük bir hoca. Sayısız oyuncuyu dünya futboluna kazandırmış biri. İnşallah ben de onlardan biri olurum. Her zaman futbolcularıyla özel olarak ilgileniyor. Saha dışında da bizimle irtibatını sürdürüyor. İnşallah kendimi daha da geliştirebilirim. Çalışmaya devam etmek zorundayım. Hocamız sonraki maçlarda da şans verirse elimden geleni yapacağım. Elbette sahada olduğum zaman çok mutlu oluyorum. Fenerbahçe benim çocukluk hayalim” dedi. 

Yorumlar (0)