Antalyaspor, Sinan Gümüş'ün peşinde!

Antalyaspor, 25 yaşındaki Sinan Gümüş’ün peşine düştü. Kırmızı-beyazlı ekip, gurbetçi oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

SPOR 09.01.2020, 09:25 12.01.2020, 15:24
Antalyaspor, Sinan Gümüş'ün peşinde!

Antalyaspor, sol beke Kudryashov’u alarak transfere hızlı bir başlangıç yaparken,  hücum hattına da takviye yapmak istiyor. Kırmızı-beyazlıların hedefinde tanıdık bir oyuncu var: Sinan Gümüş... 3 sezon Galatasaray’da oynadıktan sonra İtalya’ya giden, ancak Genoa’da umduğunu bulamayan başarılı futbolcu Akdeniz temsilcisinin listesinde yer alıyor.

Antalyaspor’da takımın başına geçen yeni teknik direktör Tamer Tuna’nın yönetimden alınmasını istediği futbolcuyla bugün bir görüşme yapacak. Sinan’ın yeniden Türkiye’ye dönmeye olumlu yaklaştığı ve tarafların anlaşma ihtimalinin son derece yüksek olduğu iddia ediliyor.

Teknik direktör Tamer Tuna, ligin ilk yarısında sahasında en fazla gol yiyen, deplasmanda da en az gol atan takım özelliğini sonlandırmayı hedefliyor. Stoper, orta saha ve forvet oyuncu transferiyle takımı güçlendirmenin planlarını yapan Antalyaspor’un transfer listesinde Dusko Tosic ile İzlanda Millî Takımı’nda forma giyen Ragnar Sigurdsson bulunuyor. Bu iki futbolcuyla ilgili çalışmaların da tüm hızıyla devam ettiği ifade edildi.

Yorumlar (0)