Ankaragücü - Galatasaray maçının muhtemel kadroları belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Ankara ekibi Ankaragücü'ne konuk oluyor. İki takımdan son notlar, muhtemel kadrolar belli olmaya başladı.

SPOR 03.03.2021, 15:31 03.03.2021, 18:10
Ankaragücü - Galatasaray maçının muhtemel kadroları belli oldu

Spor Toto Süper Lig’de 28. haftada heyecan devam ediyor. 8 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan lider Galatasaray, deplasmanda Ankaragücü’ne konuk oluyor. 

Geçtiğimiz hafta ligin 27. haftasında Türk Telekom Arena’da küme düşme hattındaki Erzurumspor’u konuk eden Galatasaray, Mostafa Mohammed’in 2 golüyle maçtan 2-0’lık galibiyetle ayrılmıştı.

Ankaragücü ise son maçında deplasmanda Hatayspor karşısında 4-1’lik bir skorla ağır bir mağlubiyet yaşamıştı. İlk yarıda Paintsil’in kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamlamak zorunda kalan Ankaragücü, son 6 maçında 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik alırken hiç galip gelemedi. 

Galatasaray seriyi devam ettirmek, Ankaragücü umutlarını sürdürmek istiyor

Galatasaray, Ankaragücü karşısında galibiyet serisini devam ettirmek, ligin son sırasında yer alan Ankaragücü ise bu kritik maçtan puan ya da puanlar alarak ligde kalma umutlarını tekrar yeşertmek istiyor. Bu akşam saat 19:00’da Ankara Eryaman Stadı’nda karşılaşacak olan iki ekibin mücadelesini hakem Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşmanın VAR hakemi ise Cüneyt Çakır olacak.

İki takım arasında, sezonun ilk yarısında Türk Telekom Arena’da oynanan maç Galatasaray’ın 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.

Önemli Eksikler

İki takımda da cezalı ve sakat oyuncuların eksikliği can sıkıyor. Galatasaray’da tedavileri devam eden Marcelo Sarrachi ve Emre Taşdemir sakatlıkları, Oğulcan Çağlayan ise cezası sebebiyle bu akşam forma giyemeyecek. 

Ankaragücü’nde ise son Hatay maçında kırmızı kart gören Paintsil ve sakatlığı bulunan Atakan Çankaya, bu akşamki kritik maçta forma giyemeyecek.

Muhtemel Kadrolar

Ankaragücü: Korcan Çelikay, Kitsiou, Kulusic, Sarlija, Atila Turan, Lukasik, Voca, Lobhanidze, Endri Çekici, Emre Güral, Börven.

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Ömer Bayram, Etebo, Fernandes, Emre Kılınç, Arda Turan, Onyekuru, Mohamed.

Yorumlar (0)