Albayrak, "O bizim evladımız" diyerek güzel haberi verdi!

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "O bizim evladımız" diyerek, Rizespor-Galatarasay maçında sakatlanan kaleci Fernando Muslera'nın sözleşmesinin iki yıl daha uzatılacağını duyurdu.

SPOR 16.06.2020, 11:32
Albayrak, "O bizim evladımız" diyerek güzel haberi verdi!

Rizespor, 14 Haziran günü Galatasaray'ın kendi sahasında ağırlamış, mücadele Karadeniz ekibinin 2-0 galibiyetiyle sona ermişti.

Söz konusu karşılaşmanın 14'üncü dakikasında Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera ile Rizespor'un Çek golcüsü Milan Skoda çarpışmıştı. Uruguaylı kaleci, sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Muslera'nın kaval kemiğinde kırık tespit edildiği, bu nedenle sezonu kapattığı bildirilmişti.  

Galatasaray'dan tecrübeli file bekçisine moral olacak bir haber geldi. 

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Muslera'nın bir yıl daha sözleşmesinin bulunduğunu hatırlatarak, sözleşmeyi iki yıl daha uzatacaklarını bildirdi. 

Albayrak, Muslera'nın oynamadığı sürede de ödemelerinin mutlaka yapılacağını kaydetti.

Tecrübeli kalecinin başarılarını anlatmaya gerek olmadığını ifade eden Albayrak, sarı-kırmızılı kulübün 8 senede 14 kupa kazandığını ve bu başarılarda Muslera'nın da alın teri olduğunu belirtti.

Albayrak, 34 yaşındaki Muslera'yı "evladımız" olarak nitelendirirken, file bekçisini asla sıkıntılı günlerinde yalnız bırakmayacaklarını söyledi. 

Yorumlar (0)