Ahmet Nur Çebi'yi bekleyen büyük borç yükü var!

Beşiktaş'ın yeni başkanı olan Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün 2.8 milyar TL’lik borcunu devralan Çebi’nin, daha tam göreve başlamadan bu ayın sonuna kadar 105 miyon TL'nin ödemesini yapması lazım.

SPOR 21.10.2019, 09:27
Ahmet Nur Çebi'yi bekleyen büyük borç yükü var!

Ahmet Nur Çebi, dün gerçekleşen seçimde Serdal Adalı ve Hürser Tekinoktay’ı büyük bir farkla geride bıraktı. Daha mazbatayı almadan ekibiyle çalışmalara başladı. Kulübün Fikret Orman'dan kalma 2.8 milyar TL’lik borçla devralan Ahmet Nur Çebi, maddi konularda çözüme bir an önce başlaması bekleniyor.

Bu sezonun ardından gelecek yıl  Avrupa Kupaları’nda yer alabilmek adına UEFA’ya, ‘oyunculara borcumuz yoktur’ belgesini iletmek isteyen Çebi, bu kurumla masada bu konuları çözüme ulaştırmak için çabalayacak.

Adayların netleşip, KAP’a bildirilen tabloya göre ay sonuna kadar 105 milyon TL’lik ödeme yapması gereken Çebi'nin UEFA’nın sonrasında Fikret Orman’ın zamanında imza atılan yapılandırma anlaşmasının detayları için Bankalar Birliği ile bir görüşme yapacak. İş insanının, maddi planları arasında kulüp personelinin yaklaşık 5 ayı bulan alacaklarını ödemesi yer alıyor.
 

Yorumlar (0)