Ağaoğlu: Filip Novák'a nasıl 3 milyon Euro veriyorlar?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Fenerbahçe'nin Filip Novák için nasıl 3 milyon 650 bin Euro ödeyebildiğini anlamadığını" ifade etti. 

SPOR 12.08.2020, 09:56
Ağaoğlu: Filip Novák'a nasıl 3 milyon Euro veriyorlar?

Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından kendisine verilen harcama limiti kısıtlı olmasına rağmen peş peşe transferlerine devam ediyor. Sarı-lacivertliler, son olarak Trabzonspor'dan Filip Novák'ı kapmıştı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, tecrübeli sol bekin Fenerbahçe ile anlaşma sağlamasına sinirlendi. 

Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un transfer politikasını eleştirdi. 

Filip Novák'ın bordo-mavililerde 700 bin Euro aldığını kaydeden Ağaoğlu, kendisine 900 bin Euro teklif ettiklerini ancak Çekyalı futbolcunun bu teklifi reddettiğini söyledi.

30 yaşındaki futbolcunun 1 milyon 650 bin Euro'ya sarı-lacivertliler ile anlaşmaya vardığını hatırlatan Ağaoğlu, Fenerbahçe'nin Filip Novák'a 1 milyon Euro menajerlik ücretiyle birlikte 1 milyon Euro imza parası verdiğini de belirtti. 

Ağaoğlu, "Fenerbahçe'nin Filip Novák için nasıl 3 milyon 650 bin Euro ödeyebildiğini anlamadığını" ifade etti. 

Sarı-lacivertlilerin "kredi ana paralarının harcama limitine dâhil edilmemesine" yönelik teklifine itiraz eden Ağaoğlu, bunu onaylamalarının imkânsız olduğunu, kendileri gibi Fenerbahçe'nin de yapılandırmaya gitmesi gerektiğini ifade etmişti. 

Yorumlar (0)