Kılıçdaroğlu'ndan elektrik faturalarına ilişkin açıklama

İzmir'de halka seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, "Buradan Ankara'ya mesaj göndereyim. Yakında Kabine'yi toplayacaksın. Elektriğe getirdiğin zammı geri al. Sarayında her şey bedava tabii. Yurttaşa gelince yüzde 127 zam yapıyorlar. Zamlar geri alınsın. Bunu hep birlikte söyleyelim." dedi.

SİYASET 14.02.2022, 20:21
Kılıçdaroğlu'ndan elektrik faturalarına ilişkin açıklama

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Buca Metrosu’nun temeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla atıldı. Çok sayıda kent sakini de temel atma törenine katıldı. Çamlıkule İstasyonu’nun bulunduğu noktada ise kazı çalışmalarına başlandı. 13,5 kilometre uzunluğundaki hatta sahip olan Buca Metrosu, yaklaşık olarak 12 milyar TL'lik maliyetle tamamlanacak.

"Türkiye'yi hep birlikte yöneteceğiz"

Burada bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, “Türkiye'nin tüm problemlerini yaşıyoruz fakat bu problemlere karşı umutsuz değiliz. Asla karamsarlığa kapılmayın. Ne derlerse desinler, biz yolumuza devam edeceğiz ve hedefimize ulaşacağız. Hedefimiz milletin iktidarı, halkın iktidarı. Türkiye'yi hep birlikte yöneteceğiz." şeklinde konuştu. 

"Tüm baskılara rağmen ellerinden geleni yapıyorlar"

Gençlere de seslenen CHP lideri, “Sevgili gençler, motorları maviliklere süreceksiniz. Geleceğinizi ülke dışında aramayın. Yaşanacak bir Türkiye'yi inşa edeceğiz. Bugün tarihi bir gün. Tüm baskılara rağmen belediye başkanlarımız ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar." sözlerini sarf etti. 

"Sarayında her şey şey bedava tabii"

Elektrik faturalarına dair iktidara mesaj gönderen Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“Buradan Ankara'ya mesaj göndereyim. Yakında Kabine'yi toplayacaksın. Elektriğe getirdiğin zammı geri al. Sarayında her şey bedava tabii. Yurttaşa gelince yüzde 127 zam yapıyorlar. Zamlar geri alınsın. Bunu hep birlikte söyleyelim."

"Sabırla bekleyin, onları demokratik yollarla göndereceğiz"

İktidara geldiklerinde, ülkeye huzuru ve adaleti getireceklerini belirten Kılıçdaroğlu, “Türkiye'de adaletin olmadığını, çocukların yatağa aç girdiğini, gençlerin işsiz olduğunu, evlerde huzur olmadığını, geçinmenin çok zor olduğunu biliyorum fakat tüm bunlara karşın moralinizi bozmayın. Sandık önümüzde gelecek ve onları göndereceğiz. Kadınlar için çalışacağız, gençler için çalışacağız. Halktan aldığımız her kuruşun hesabını vereceğiz. Belediye başkanlarımız sizin için çalışıyor ve size hesap veriyor. Bu yatırımı gerçekleştirenlere teşekkür ediyorum. 4 sene sonra geleceğiz ve kurdeleyi keseceğiz inşallah. Sabırla bekleyin. Derslerini vereceğiz. Demokratik yollarla göndereceğiz."

Yorumlar (0)