Erdoğan Telegramdan mesaisini paylaştı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Telegram ve BİP uygulamalarından takipçilerine güzel bir gün geçirmeleri temennisinde bulunarak bugünkü mesaisini paylaştı.

SİYASET 19.01.2021, 09:26 19.01.2021, 16:30
Erdoğan Telegramdan mesaisini paylaştı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya ve ikili mesajlaşma uygulamaları olan Telegram ve BİP'ten bugünkü mesaisini paylaştı ve programlarının "salgın nedeniyle yoğun tedbirler altında yapıldığını" vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 328 bin takipçisi olan Telegram (t.me/RTErdogan) ve 141 bin takipçisi olan BİP (bip/rterdogan) uygulamalarındaki kanallarından mesaisine ilişkin paylaşımda bulundu.

Paylaşımına "Günaydın, kıymetli kardeşim" diyerek başlayan Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs pandemisi nedeniyle alınan tedbirlere riayet ederek kongrelerin gerçekleştirildiğini belirtti ve bugün öğleden sonra saat 13.30'da Amasya, Bartın, Çorum ve Düzce teştkilatlarının yaptığı il kongrelerine İstanbul'dan canlı bağlantı ile katılacağını bildirdi.

Akşam üzeri saat 17.30'da Darüşşafaka Yönetim Kurulu ile görüşeceğini de kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm halkını en kalbi duygularla selamladığını ifade etti ve herkese huzurlu, sağlıklı ve bereketli gün geçirmeleri dileğinde bulundu.

Yorumlar (0)