Erdoğan duyurdu: Bir hafta boyunca ücretsiz olacak

Erdoğan, Konya-Karaman YHT hattının bir hafta boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.

SİYASET 08.01.2022, 19:42
Erdoğan duyurdu: Bir hafta boyunca ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı.


"Bir hafta ücretsiz"

Erdoğan, açılışını gerçekleştirdiği Konya-Karaman hızlı tren hattı ile ilgili bir müjde verdi.

Cumhurbaşkanı, "Konya-Karaman hattı bir hafta süresince ücretsiz olacak." dedi.

"Kentlerimizi 2023'e hazırlıyoruz"

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar ise şöyle:

"4 yıllık aranın ardından Türkçenin başkenti, kültür, medeniyet ve tarih kenti Karaman'ı ziyaret etmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum. 15 Temmuz 2016 gecesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde FETÖ'cü hainler tarafından şehit edilen kardeşimiz başta olmak kaydıyla tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Kalbi memleket ve millet sevdasıyla dolu o dava ellerinin emanetlerine sıkı sıkıya sarılacak, davamızın sancağını hep birlikte daha da yukarılara çıkaracağız. Ülkemizi kuvvetlendirmeyi, hedeflerine yaklaştırmayı sürdüreceğiz. Karaman yalnızca erenleriyle, tarihiyle, kültürüyle, önemli şahsiyetleriyle değil, aynı zamanda vefasıyla da büyük bir kent olduğunu bir kez daha kanıtladı. Biz bu kentin metanetini, sıkıntılar, zorluklar karşısındaki mücadele azmini seviyoruz. Sizlere hizmet etmekten dolayı büyük bir şeref duyuyoruz. Bir taraftan insanımızın derdiyle dertleniyor, diğer taraftan kentlerimizi 2023'e hazırlıyoruz.

"Havlayanları sustur"

Bay Kemal, çevresindeki o malum tiplerin ifade ettikleri karşısında hiçbir şey söylemiyor. Birilerini havlatıyor, kendisi de arkadan seyrediyor. Sıkıyorsa bu havlayanları susturur. Türkiye'de bizim dinimize, diyanetimize saldıracak kişilerin haddini de hesabını da bildirmesini biliriz.

Döndüler dolaştılar ve Kandil ile bir oldular. Bay Kemal, senin Kandil'i bombalayacak bir imkanın ve gücün yok. Biz zaten orayı durmadan bombalıyoruz, neredeyse tek bir terörist bile bırakmadık. Şimdi sırada baş teröristleri inlerinde vurmak var.

Eş başkanlar emir veriyor, bunlar da kendilerine iletilen emirleri hiç itiraz etmeden bir bir yerine getiriyor."

Yorumlar (0)