Doğu Perinçek’ten konuşulacak sözler: Türkiye'de kimse laikliği kaldıramaz 

Doğu Perinçek, katıldığı bir televizyon programında çok konuşulacak sözler söyledi. Harp Okulları yönetmeliği, şeriat ve laiklik gibi konularda konuşan Perinçek, gelen soruları yanıtladı. 

SİYASET 31.03.2021, 09:26 31.03.2021, 18:18
Doğu Perinçek’ten konuşulacak sözler: Türkiye'de kimse laikliği kaldıramaz 

Doğu Perinçek, dün bir televizyon programının konuğuydu. Sunuculardan ve halktan gelen soruları yanıtlayan Perinçek, gündem hakkında değerlendirmeler yaptı.

Son günlerin en çok tartışılan konularından olan “Harp Okulları yönetmeliğindeki değişiklik” başta olmak üzere siyasetin seyri, şeriatın gelip gelmeyeceği gibi konular hakkında da konuşan Vatan Partisi Lideri, laikliğin kimse tarafından kaldırılamayacak bir olgu olduğunu belirtti

“Abartılmamalı”

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, Türkiye’deki hiçbir ciddi gücün ya da partinin laiklik düzenini kaldırmak ya da şeriatı getirmek gibi bir hedefinin olmadığını ve hatta bu ihtimalin bile sıfır olduğunu belirtti. Türkiye’de kimsenin buna gücünün yetmeyeceğini ve bu işin abartılmaması gerektiğini vurgulayan siyasi lider, laikliğin devrimle getirilen büyük bir güç olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)