Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: "Bay bay Kemal..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, restorasyonu bitirilen Aydos Kalesi ve Sultan Korusu Açılış Töreni'nde açıklamalar yaptı. Yaptığı konuşmada Erdoğan, "14 Mayıs'ta bay bay Kemal diyeceğinize hiçbir şüphem yok. Tek parti zihniyetinin son çırpınışlarını da bu tarihle beraber sandığa gömeceğiz." dedi.

SİYASET 03.02.2023, 16:33
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: "Bay bay Kemal..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultanbeyli Restorasyonu Tamamlanan Aydos Kalesi ve Sultan Korusu Açılış Töreni'nde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından dikkat çeken yerler ise şu şekilde:

"Sultanbeyli'nin sorunlarını çözdük"

"Biz hem belediye başkanlığı hem de cumhurbaşkanlığı döneminde Sultanbeyli'nin sorunlarına çözüm ürettik. Artık 350 bini geçen nüfusuyla İstanbul'un en cazip ilçelerinden birisi Sultanbeyli oldu. Gelişen Sultanbeyli'ye bu güzel eserleri kazandırmış olan belediye başkanımız ile ekibini tebrik etmek istiyorum.

"İstanbul'u biz tekrar ayağa kaldırdık"

İstanbul hiçbir şekilde ihmale gelmeyen bir kenttir. İstanbul fedakarlık, gayret ister. Tutkuyla kendisine bağlanılmasını ister. Bu kente hizmet edenin üstesinden gelemeyeceği bir sıkıntı olmaz.

Biz İstanbul'u tekrar ayağa kaldırdık. Biz gelmeden İstanbul, çukur, çöp ve çamurla anılıyordu. CHP demek bu demek. Bay bay Kemal'e 14 Mayıs tarihinde dersini vermemeye hazır mısınız? Ben size inanıyorum. Boğazın iki yakasında yapmış olduğumuz devasa yatırımlar ile bu ülkede bizler tarih yazdık. Fatih karadan gemileri yürüttü. Bizler ise onların torunları olarak raylı sistemi Marmaray'ın altından yürüttük.

Bugün herkese göz kırpanlar hep olduğu gibi yine karşımızda kol kolalar. Ne diyor, 'Batı ne diyecek'miş. Avrupa'nın diyeceği aferine muhtaç bunlar. Bizlerin ise milletimizin vereceği aferine ihtiyacımız var. Bizler yalnızca Allah'a güveniyoruz ve yalnızca milletimizden destek istiyoruz."

"14 Mayıs'ta bay bay Kemal diyeceğinize hiçbir şüphem yok"

Ülkemizin 14 Mayıs tarihindeki seçimlerde küresel güçleri arkasına alan bu zihniyete karşı meydan okuyacağını biliyoruz.

Bunlara karşı girmiş olduğumuz her seçim, kazandığımız tüm başarılar yeni bir meydan okumaydı. Şimdi ise 14 Mayıs tarihinde tek parti zihniyetinin son çırpınışlarını sandığa gömmüş olacağız. 14 Mayıs'ta sizlerin de bay bay Kemal diyeceğinize hiçbir şüphem yok."

Yorumlar (0)