CHP'li Faik Öztrak'tan 'Kürşat Ayvatoğlu' tepkisi

Faik Öztrak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Öztrak, lüks bir otomobil içerisinde uyuşturucu madde kullandığı görüntüleri sosyal medya platformlarında paylaşılan Kürşat Ayvatoğlu’na da değindi.

SİYASET 30.03.2021, 00:12 30.03.2021, 09:44
CHP'li Faik Öztrak'tan 'Kürşat Ayvatoğlu' tepkisi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Öztrak'ın konuşmalarından bazı satır başları ise şu şekilde:

"Gençler intihar ederken..."

"Türkiye'de pandemide kapatılan işletmelerde çalışan genç müzisyenler açlıktan hayatına son verirken, AK Parti büro personelinin burnu ultra lüks arabalarda, 'pudra şekerleri' ile doluyor. 2014 senesinde Kastamonu Belediyesi'ne kaynakçı olarak giren bu kişi, 7 sene içerisinde bu zenginliğe nasıl ulaştı?

Şimdi beyefendilerdeki telaş neyin telaşı acaba? Olayı soruşturması gereken Süleyman Soylu çıkıyor, 'Konuyu siyasete çekmek isteyenler var.' diyor. Tabii ki suçun şahsiliği esastır fakat nüfus ticaretine konu olan mekan, bir siyasi mekan ise, birileri kamu gücü ile servet elde ediyor ise, bu tam da bir siyasi konudur."

Atatürk büstüne saldırı

"Dün, vekili olduğum Tekirdağ’da, okullarda bulunan Atatürk heykellerine, büstlerine, planlı, organize saldırılarda bulunuldu. Biz, CHP olarak bu hain saldırıları kınıyoruz. Sorumlu kişi ya da kişilerin bir an evvel yargının önüne çıkarılmasını ve bu alçak eylemin bütün boyutlarıyla aydınlatılmasını talep ediyoruz. Bu alçak olayın sonuna kadar takipçisi olacağız. Milletimiz, bu kirli kadroları evlerine gönderecek."

Yorumlar (0)