Akşener’in “papatya çayı” paylaşımına AK Parti’den yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı ifadelerine yanıt veren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Ortaya konulan bu yakışıksız tutumu ve dili kınıyoruz. Tamamıyla söylenenleri tarafına iade ediyoruz.'' dedi.

SİYASET 30.03.2023, 11:03
Akşener’in “papatya çayı” paylaşımına AK Parti’den yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı eleştiride bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tepki gösterdi.

“Rezene çayı” göndermesi yaptı

"Ortaya koyulan bu tutumu ve yakışıksız dili kınıyoruz, söylenilenleri taraflarına iade ediyoruz." diyen Ömer Çelik, Akşener'in Erdoğan'ı işaret ederek "papatya çayı içmesi" önerisine değinerek şu ifadelerde bulundu: "Bu saldırgan dilin nedenini gayet iyi biliyoruz. Cumhurbaşkanı adaylarını duyurduktan bu yana PKK’nın her gün açık destek verdiğini duyurduğu bir yapının parçası şeklinde yola devam etmek durumunda kaldıklarının farkındayız. Kuşkusuz bu durumu tonlarca 'rezene çayı' tüketerek bile hazmedebilmek mümkün olmayacaktır."

Yorumlar (0)