"30 yıldır böyle şey görmedim" diyen Akşener isyan etti

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "30 yıldır böyle şey görmedim." dedi, İYİ Parti'ye operasyon çekildiğini belirterek isyan etti.

SİYASET 02.03.2024, 18:22 Hakan Öksüz
"30 yıldır böyle şey görmedim" diyen Akşener isyan etti

İYİ Parti'nin Ankara Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Törene katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Seçimlere giderken projeler üzerinden tartışmak ve rekabete girmek lazım. Bunun yerine yine kavga ortamı oluşturuldu, partimize siyasi operasyon çekildi." dedi.

"30 yıldır böyle şey görmedim"

Adaylarını tanıtır tanıtmaz her türlü saldırı ve çirkinlikle karşı karşıya kaldıklarını vurgulayan Akşener, "Bu ilçede Hilmi Başkan nedeniyle zarar gören oldu mu? Olmadı. Hilmi Başkanın aday gösterilmesi düşmanlık mı oluyor yani? Bir partinin üyeleri, yapılanları beğenmezse çekip gidebilir. Buna saygı duyarım. Ben de DYP'de siyasi hayatıma başladım. 30 yıldır da politikanın içindeyim. ANAP-DYP kavgasında bile bir siyasi partiye böyle operasyonlar çekilip saygısızlık yapıldığını görmedim." ifadelerini kullandı.

"Bir gün bile MHP'ye saygısızlık etmedik"

MHP'de de görev yaptığını ve bir süre sonra farklı nedenlerle yolunu ayırdığını hatırlatan Merak Akşener, "Oradan ayrılıp İYİ Parti'yi kurduk. Bir gün bile MHP liderine ve mensuplarına saygısızlık etmedik. CHP ile yol yürüdük ama ucube sistemi değiştiremeyerek başarısız olduk. Şimdi de yerel seçimlerde kendi adaylarımızla tartıya çıkıyoruz. Halk bizi onaylamazsa evimize döneriz. Bu Etimesgut'ta neler var, neler oluyor? Kimin cebine girecekleri engelledik de partimize böyle operasyon çekiliyor? Bunları bir kenara yazdık." dedi.

Yorumlar (0)