Ankara'da 3 komedyen aynı sahnede buluşacak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel yapılacak stand-up etkinliğinde Ümmühan Özden, Rüya Aslangül ve Eda Özyurt aynı sahnede buluşacak. Ankara Route Sahnesi kahkahaya doyacak. İşte gösteriler hakkındaki bazı detaylar...

KÜLTÜR-SANAT 02.03.2024, 18:45 04.03.2024, 09:20 Hakan Öksüz
Ankara'da 3 komedyen aynı sahnede buluşacak

Ankara Route Sahnesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kahkaha sesleriyle dolacak. Komedyenler Ümmühan Özden, Rüya Aslangül ve Eda Özyurt seyircileri gülme krizine sokacak.

8 Mart akşamı Ankara Route Sahnesi'nde yapılacak özel gösterinin biletleri satışa sunuldu. Bu özel komedi gösterisini izlemek isteyenler, Biletinial üzerinden bilet satın alma işlemlerini gerçekleştirebilecek. 

Kadınlar Günü Özel Stand-up Partisi'nde seyircinin karşısına çıkacak 3 komedyenin, özgün gösterilerini sahneleyeceği kaydedildi. Aynı zamanda yoga ve drama eğitmeni olan Eda Özyurt, "Uyanan Güzel" adlı gösterisiyle başından geçen bazı komik olayları anlatacak.

Komedyen Rüya Aslangül ise "Kadınlar Matinesi Stand Up" ve "Rüya'nda mı Güldün?" gibi gösterilerinin ardından şimdi de interaktif stand up gösterisini sahneye koyacak. Sahnelerin çiçeği burnunda komedyeni Ümmühan Özden de özgün tarzıyla seyircinin karşısına çıkacak.

Yorumlar (0)