Akşener ateş püskürdü! 'Vermeyin kardeşim bize oy'

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Ankara Mamak'ta esnaf ziyaretinde bir vatandaşla yaşadığı polemikte, "Partiyi sizin için mi kurduk? Amacımız bu millete hizmet etmek. Vermeyin kardeşim bize oy, gidin CHP’yi destekleyin ve seçtirin. DEM’e teşekkür ediyorsunuz bize küfür ediyorsunuz” dedi.

SİYASET 27.02.2024, 19:47 28.02.2024, 18:11 Buse Önder
Akşener ateş püskürdü! 'Vermeyin kardeşim bize oy'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Mamak'ta gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde bir vatandaşla yaşadığı tartışma gündeme geldi. Akşener, vatandaşın parti tercihi üzerine, "Partiyi sizin için mi kurduk? Amacımız bu millete hizmet etmek. Eğer bize oy vermek istemiyorsanız, lütfen Cumhuriyet Halk Partisini destekleyin ve seçtirin. DEM’e minnettar olduğunuz bir yanda, bize karşı küfürlü ifadeler kullanmanız özürsüz bir tutumdur" dedi.

CHP’ye ateş püskürdü

Akşener'in tartıştığı vatandaş, CHP'de neden Mansur Yavaş'ı ve Ekrem İmamoğlu'nu desteklemediğini sorduğunda, Akşener, "Ayrı giriyoruz kardeşim. Oy vermeyin siz de" şeklinde yanıt verdi.

Vatandaşın üzerindeki yırtık montu gösterip "Perişan oluyoruz" demesi üzerine ise Akşener, "Ama Mansur Bey'i seçtik, niye bunu düzeltmedi o zaman? Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin şerrinden ailemi emanet ettim" diye konuştu.

‘Sizin için mi parti kurduk?’

Vatandaşın "Niye döndünüz?" sorusu üzerine Akşener, "Sizin için mi parti kurduk biz, millet için parti kurduk. Vermeyin bize kardeşim, CHP'ye destek verin, seçtirin. DEM’e teşekkür ediyorsunuz, bize küfür ediyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Tartışmanın ardından Akşener, esnaf ziyaretine devam etti.

Yorumlar (0)