TOGG’dan karlı yollarda şiir gibi fotoğraflar

Yerli ve milli otomobil TOGG, -40 derecede karlı ve buzlu yollara çıktı. Manzara içinde poz veren TOGG, soğuk ve olumsuz hava koşullarındaki testi de bu şekilde geçmiş oldu. Yerli otomobilin fotoğrafları, sosyal medya üzerinden paylaşıldı ve büyük beğeni topladı.

OTOMOTİV 13.03.2022, 15:44 13.03.2022, 16:34
TOGG’dan karlı yollarda şiir gibi fotoğraflar

Türkiye’nin milli ve yerli otomobili TOGG, karlı ve buzlu yollarda gövde gösterisi yapmak için dağlara çıktı. Yurdun büyük kesimi olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı altındayken test amaçlı yola koyulan TOGG ekibi, o anları ve test sonuçlarını sosyal medya üzerinden paylaştı. 

Yüzde yüz elektrikli ve dayanıklı

Yüzde yüz elektrikli olarak geliştirilen TOGG otomobil gerek yurt içinde gerekse uluslararası boyutta merak uyandırmaya devam ederken zaman zaman fotoğraflarla kendisini gösteriyor. Bugün de karlı dağlar arasına çıkan TOGG, sıfırın altında 40 derecede buzlu yollarda test edildi. 



Test sonuçları olumlu seyrediyor

Soğuk ve olumsuz hava ile yol koşullarına karşı test sonuçları aktarılan TOGG’un kalitesi bugün bir kez daha belirlendi zira yerli ve milli otomobil, bugün gerçekleştirilen testi de başarıyla geçti.

TOGG, Ankara’da sahneye çıkıyor

2022 başında Los Angeles’ta düzenlenen Consumer Electronic Show Fuar’ına katılarak fuardakilerin ilgisini çeken TOGG, Ankara Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı’nda, Ankara’da görücüye çıkacak. Dünyanın önde gelen markalarının katılacağı zirve ve fuarda önemli markalar stantlarını açarken TOGG da stant açan isimlerden biri olacak. Fuar, 30-31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yorumlar (0)