Togg'dan Bursa ve İstanbul'da mobil deneyim merkezi...

Akıllı cihazlarını doğrudan kullanıcılarla buluşturan Togg, kullanıcılara daha yakın olmak için Türkiye genelinde mobil deneyim merkezleri açmaya başladı.

OTOMOTİV 20.03.2023, 14:05 21.03.2023, 14:08
Togg'dan Bursa ve İstanbul'da mobil deneyim merkezi...

Togg'un yaptığı paylaşıma göre kullanıcıyı merkeze alan fiziksel ve dijital deneyimi bir arada harmanlayan, hibrit bir yapıda satış stratejisi oluşturan Togg, kullanıcıyla temas yöntemlerini çeşitlendiriyor.

Togg, doğrudan yönettiği ve 2023 senesi boyunca 10 tanesi sabit ve 8 tanesi gezici olmak üzere sayıları 18'e çıkacak deneyim merkezlerinin yanında kullanıcıya yakın olmak için mobil deneyim merkezleri açmaya başladı. Aynı anda İstanbul'da Meydan AVM ve Bursa Suryapı Marka AVM'de mobil deneyim merkezlerini açan Togg, akıllı cihazlarını etrafında oluşan bütün ekosistemi burada kullanıcılar ile buluşturacak.

Bir kentte en az 1,5-2 ay boyunca açık kalacak mobil deneyim merkezlerinde kullanıcılar hem Togg T10X'i inceleyebilecek hem de Togg ekosistemini deneyimleyebilecek.

Togg, sene içerisinde mobil deneyim merkezi sayısını 8'e yükseltecek. Togg'un mobil deneyim merkezleri 2023 senesi boyunca Türkiye'nin 7 bölgesini dolaşacak.

"Bu sene içinde 20'nin üzerinde sabit ve mobil servis noktamız hazır olacak"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Togg Üst Yöneticisi Gürcen Karakaş, kullanıcılara hızlı, uçtan uca ve verimli bir deneyim yaşatmayı hedeflediklerini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Kullanıcıyla temas ettiğimiz noktalarımızı açmayı sürdürüyoruz. Deneyim merkezlerimizden ilkini İstanbul Zorlu Center'da açmıştık ve bu sene bu sayıyı Türkiye çapında 18'e yükselteceğiz. Yine bu sene içinde 20'nin üzerinde sabit ve mobil servis noktamız da hazır olacak. Kullanıcılarımızla bir araya geleceğimiz mobil deneyim merkezlerimizin sayısını ise sene içinde 8'e yükselteceğiz. Bu mağazalarımızla da 7 bölgemizi dolaşacağız."

Yorumlar (0)