Togg alanlar 'bilgi otobanı'nda da hızlı yol aldı

Ülkemizin otomobili Togg'un ekranından geçtiğimiz sene e-Devlet'e 293.864 giriş gerçekleştirildi.

OTOMOTİV 09.01.2024, 18:15
Togg alanlar 'bilgi otobanı'nda da hızlı yol aldı

Her alandan insanların hizmete erişmesini temin eden e-Devlet'e, Togg'dan da giriş yapılması dikkati çekti. Togg ekranlarından geçtiğimiz sene e-Devlet'e 293.864 giriş yapıldı.



Togg'dan alt bütünleşik hizmete direkt erişim

2023 sonu itibarıyla 64,3 milyon kullanıcıya ulaşan e-Devlet'e entegre kurum sayısı bini aşarken, buradan sunulan 7.741 hizmete Togg'dan da direkt erişim sağlanabiliyor.

Ülkemizin otomobilinden sisteme giriş yapanlar, altı bütünleşik hizmetten direkt faydalanabiliyor. 'Araçlarım' kategorisinde farklı kuruluş ve kurumlar tarafından araçlara dair sunulan işlemlere tek bir noktadan erişebilen kullanıcılar, 'İkametgahım' kategorisiyle yerleşim yerine dair işlem ve işleri direkt gerçekleştirebiliyor. 

'Çalışma Yaşamım' kategorisinden umre ve hac işlemlerine, askerlikten varisler ile ilgili hususlara değin hizmetlere de dünyanın her yerinden olduğu gibi Togg'un ekranlarından da erişim sağlanabiliyor.



Dijital ekranı fark oluşturuyor


Togg, mobilite tecrübesini tekrar tanımlayarak, kullanıcıların günlük hayatlarını kolaylaştırıp keyifli hale getirecek akıllı hayat çözümleri geliştirerek, bu çözümlerini Trumore dijital platformundan kullanıcılarla buluşturarak farkını ortaya koymuştu. 

Trumore platformunu oluşturan Scale.more (Geliştir), Play.more (Eğlen), Go.more (Gez) ve Earn.more (Kazan) başlıklarında mobilite ekosisteminin bütün fırsatları bu platform üzerinden sunuluyor. Veriyi işleyip yapay zekayla geliştirebilen T10X, daha fazla eğlendiren, gezdiren, kazandıran ve devamlı gelişen bir akıllı aygıt olarak yollardaki yerini almıştı.

29 inç eğlence-bilgi ekranı, 12,3 inç gösterge ekranından oluşan 41,3 inç uçtan uca ekran tecrübesi, 8 inç büyüklüğünde dokunmatik kontrol ekranı, yüksek hızlı mobil internet, araç içi sosyal kamera ve Wi-Fi hotspot özelliği ile Snapdragon işlemcili dijital kokpit, otomobilde standart olarak sunuluyor.

Sürücüyle beraber bütün yolcuları kucaklayan dijital eğlence-bilgi ekranı, hem bilgilerin kolay bir şekilde takibini hem de yolcuya özel içeriğin görünürlüğünü temin ediyor. Aracın sahip olduğu ileri teknolojiyi sadelikle iç mekan tasarımına yansıtmayı başaran ekran, T10X'in akıllı bir hayat alanına dönüşümüne destek veriyor.

Yorumlar (0)