Walking Dead hayranlarına müjde: Daryl Dixon dizisinin yayın tarihi netleşti!

Walking Dead evreninin sevilen karakteri Daryl Dixon'ın Fransa'da başından geçen olayları anlatacak devam dizisi 11 Eylül'de seyirciyle buluşacak. Peki 6 bölümlük dizi, hangi platformda yayınlanacak? İşte detaylar...

MEDYA 09.09.2023, 13:12 11.09.2023, 09:26 Hakan Öksüz
Walking Dead hayranlarına müjde: Daryl Dixon dizisinin yayın tarihi netleşti!

Zombi kıyameti sonrası dünyada geçen ve 11 sezonun ardından final yapan Walking Dead dizisinin devam yapımları birbiri ardına yayınlanıyor. Dizideki Maggie ve Negan karakterlerinin başından geçen olayları anlatan "The Walking Dead: Dead City", haziran ayında TV+ platformunda yayınlanmıştı.

Maggie ve Negan'a odaklanan The Walking Dead: Dead City dizisinden bir görsel

Yayın tarihi 11 Eylül'de

Walking Dead hayranları, evrenin yeni devam dizisi için gün sayıyor. Walking Dead evreninin en popüler karakterlerinden biri olan Daryl Dixon'ın Fransa'da yaşadığı olaylara odaklanacak olan "The Walking Dead: Daryl Dixon" dizisi, 11 Eylül'de yayınlanacak. Dizinin, şimdiden ikinci sezon onayını aldığı kaydedildi.

Daryl Dixon sonrası sırada "Rick & Michonne" dizisi var

6 bölümden oluşan dizinin başrolünde, Daryl Dixon karakterini canlandıran oyuncu Norman Reedus yer alıyor. Türkiye'de yalnızca TV+ platformunda yer alacak Daryl Dixon dizisi, Walking Dead hayranlarını ekrana kilitleyecek. Daryl Dixon'ın ardından bir başka devam dizisi olan "Rick & Michonne" yayınlanacak.

Yorumlar (0)