Teknik adam Aykut Kocaman, fenomen dizi Çukur’da oynayacak!

4 sezondur yayınlanan fenomen dizi “Çukur”, başarılı teknik direktör Aykut Kocaman’ı ağırlıyor. Kocaman, dizinin başrolü Aras Bulut İynemli ile kamera karşısına geçti.

MEDYA 30.01.2021, 17:15
Teknik adam Aykut Kocaman, fenomen dizi Çukur’da oynayacak!

Futbol dünyasının usta teknik direktörlerinden Aykut Kocaman, Pazartesi akşamları ekrana gelen “Çukur” dizisine konuk oldu.  Reytinlerde 4 sezondur üst sıralarda olan ve yayınlandığı Pazartesi günleri sosyal medyanın gündemine oturan fenomen dizi Çukur, kadrosunda Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memilli, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu, Burak Dakak, Kubilay Aka ve Ece Yaşar gibi isimleri bulunduruyor.

Duygusal anlar yaşanacak

Dizinin yeni bölümüne konuk olacak olan başarılı teknik adam Aykut Kocaman’a, kamera önünde dizinin başrol oyuncu Aras Bulut İynemli eşlik etti. Dizide, Aykut Kocaman’dan adını alan Aykut (Berhan Taşdelen) karakteriyle duygusal anlar yaşanacak.

Çukur’un yeni bölümünde,Yamaç ve Aykut’un efsane spor adamıyla bir araya geldiği sahnelerde duygulu anlar izleyenleri etkileyecek. Kamera arkasında ise sette olukça keyifli anlar da yaşandı. Sette Aykut Kocaman, Aras Bulut İynemli ve ekiple bol bol hatıra fotoğrafları da çektirdi.

Yorumlar (0)