Survivor All Star 2024'ün kadrosu belli oluyor: Acun Ilıcalı, ilk iki yarışmacıyı açıkladı

TV8’in sevilen yarışması Survivor All Star'ın 2024 kadrosu belli olamaya başladı. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni sezonun ilk iki yarışmacısını açıkladı. Survivor All Star'ın kadrosunda bu sene 2012 yılında şampiyon olan oyuncu Nihat Aktınkaya ile yarışmada daha önce 3 defa mücadele eden milli sporcu Nagihan Karadere yer alacak.

MEDYA 07.09.2023, 11:43 08.09.2023, 09:23
Survivor All Star 2024'ün kadrosu belli oluyor: Acun Ilıcalı, ilk iki yarışmacıyı açıkladı

Yayınladığı her sezon adından söz ettirmeyi başaran Survivor, 2024'te All Star bölümü ile ekranlara gelecek. Survivor All Star'ın bu seneki ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya, 2. yarışmacısı ise Nagihan Karadere oldu.

İlk isim Nihat Altınkaya

Instagram hesabından Survivor All Star'ın 2024 kadrosunu açıklamaya başlayan Acun Ilıcalı, kadroda bu sene ilk olarak Nihat Altınkaya’nın yer alçağını açıkladı.

"O bir şampiyon"

Instagram hesabı üzerinden Nihat Altınkaya'nın fotoğrafını paylaşan Acun Ilıcalı, "Survivor All Star’ın 2024 kadrosunun ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya oldu. O bir şampiyon. 2012 yılında Survivor'ı kazanan Nihat'a şimdiden All Star'da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Nagihan Karadere yeniden Survivor’da

Survivor All Star’ın 2. yarışmacısı ise daha önce 3 defa mücadele eden Nagihan Karadere oldu. Instagram hesabından Nagihan'ın bu sene de yarışmada olacağını duyuran Ilıcalı, "Hadi bakalım Nagihan, meydan senin, SMS yok, görelim bakalım" dedi.

Survivor All Star'da bu sene SMS yok. Yarışma performansa dayalı gerçekleşecek.

Nagihan, 4. kez yarışacak

Daha önce yarışmada 3 defa mücadele veren Nagihan Karadere, 2016 senesinde yarışmayı 5. olarak tamamlamıştı. 2018 yılında ise yarışmaya bir kez daha katılan Karadere, finale kadar gelmiş ancak şampiyonluğu Adem Kılıçcı'ya kaptırmıştı. Karadere, son olarak 3. kez 2022’deki Survivor All Star’a katılmıştı.

Yorumlar (0)