Ödüllü oyuncu Brie Larson, “Lessons in Chemistry” dizisinin başrolü oldu!

“Room” filmindeki rolüyle Oscar ödülü kazanan Hollyowwd’un ünlü aktrsilerinden Brie Larson, dijital platform Apple’da yayına girecek olan “Lessons in Chemistry” dizinin başrol oyuncusu olarak seçildi!

MEDYA 24.01.2021, 13:26 25.01.2021, 09:30
Ödüllü oyuncu Brie Larson, “Lessons in Chemistry” dizisinin başrolü oldu!

2016 yılında “Room” yani “Gizli Dünya” filmindeki rolüyle, Oscar’da “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazanan güzel oyuncu Brie Larson, yeni bir diziyle ekrana dönüyor. Dijital platform Apple’dan ilk sezon onayını alan drama dizisi “Lessons in Chemistry”de başrol oynayacak. Dizinin aynı zamanda sorumlu yapımcılığını da üstlenecek olan Larson’un dizisinin hikayesi, Susannah Grant’ın kaleminden çıkacak.

Elizabeth Zott'un hikayesi, ekrana taşınıyor

Bilim yazarı Bonnie Garmus'un yakında çıkacak olan ilk romanından ilhamla oluşturulan dizi, Elizabeth Zott'un hikayesini anlatacak. 2022 baharında Doubleday tarafından yayınlanacak olan dizi, Elizabeth’in laboratuarından kovulmasıyla beraber yaşananlara odaklanıyor. Bir  televizyondaki yemek programında sunucu olarak kendini sevdiren Elizabeth, böylece bir ulusa, ev hanımlarına  ve erkeklere tariflerden çok daha fazlasını öğretecektir.

Larson’un ayrıca "Life Undercover: Coming of Age in the CIA" adlı drama dizisinde de rol alacağı söylenmişti. Marvel Sinematik Evreni'nde ikinci filmi yapılacak olan "Captain Marvel 2" de salgın sebebiyle beklemede. Brie Larson’un “United States of Tara”, “Community” ve “Paising Dad” gibi dizilerdeki rollerinin yanı sıra; “Room”, “Kong”, “Just Mercy” ve “Avengers: Endgame” gibi yapımlardaki rolleriyle unutulmuyor…

Yorumlar (0)