Merakla beklenen “Masumiyet” dizisinin tanıtımı yayınlandı!

Yönetmenliğini “Kardeşler” filmiyle ödüller kazanan başarılı yönetmen Ömür Atay’ın üstlendiği, başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın paylaştığı “Masumiyet” dizisinin tanıtımı yayınlandı.

MEDYA 10.02.2021, 12:30 10.02.2021, 18:43
Merakla beklenen “Masumiyet” dizisinin tanıtımı yayınlandı!

Adı ve oyuncu kadrosu açıklandığı günden bu yana merakla beklenen “Masumiyet” dizisinin tanıtımı, görücüye çıktı. Başlıca rollerini “Muhteşem Yüzyıl Kösem” den bu yana ekranda olmayan Hülya Avşar, en son “Kardeş Çocukları” dizisiyle ekranda olan Mehmet Aslantuğ ve son olarak “Vurgun” dizisinde rol alan Deniz Çakır paylaşıyor. Dizinin yönetmenliğini ise, “Bir İstanbul Masalı” ve “Kapalıçarşı” gibi iddialı dizilerin yanında “Necropolis”, “Anlat İstanbul” filmleriyle son olarak “Kardeşler” filmiyle bir çok festivalden ödüllerle dönen başarılı yönetmen Ömür Atay üstleniyor.

Ela ve annesi Bahar’ıh hayatlarının değişim hikayesi

Kadın cinayetlerine dikkat çekecek olan dizinin kadrosunda ayrıca Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın ve Rüçhan Çalışkur gibi başarılı ve usta isimler bir araya geliyor.

Evli ve iki çocuk annesi olan Bahar’a odaklanan dizi; Bahar’ın 19 yaşındaki kızı Ela’nın, bir adama aşık olmasıyla beraber değişen hayatlarına odaklanıyor. Yanlış bir adama aşık olan Ela’nın aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Bahar, kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmak için çaba sarf edecektir. Ancak olacakların önüne geçemeyen Bahar ve Ela’nın ailesinin hayatları, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuz bir değişim geçirecektir.

Yorumlar (0)