Kim Milyoner Olmak İster'de romantik anlar

Kim Milyoner Olmak İster, yarışmasına katılan bir yarışmacı telefon joker hakkını eşini aramak için kullandı ve "Seni seviyorum bir tanem, nasipse yarın görüşürüz" diyerek telefonu kapattı. Soruyu sormak yerine eşine olan duygularını milyonların gözü önünde dile getiren romantik yarışmacı, herkesi şaşırttı.

MEDYA 28.08.2022, 11:19 29.08.2022, 08:53
Kim Milyoner Olmak İster'de romantik anlar

Televizyon ekranlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster, izleyicilerini ekran başına çekmeye devam ediyor. Programın son yayınlanan bölümüne yarışmacı olarak katılan Osman Çalış, kendisine sorulan, "Hangi ülkede kendisine ait posta adresi bulunan ve gövdesi dünyanın her yerinden sevgili arayan kişilerin mektup gönderdiği, posta kutusu olarak da kullanılan 500 yıldan yaşlı bir meşe ağacı bulunur?" sorusunu yanıtlamak için telefon joker hakkını kullandı ve eşini arattı.

Stüdyoda romantik dakikalar

Telefon joker hakkını kullanan Osman Çalış, soru sormak için eşi Zekiye Çalış'ın aranmasını istedi.

30 saniye içinde eşine soru sorması gereken Osman Çalış, bu süreyi soru sormak yerine eşine milyonların gözü önünde "Seni seviyorum" demek için kullandı.

Bunun üzerine Osman Çalış, yaşananlar karşısında şaşıran İmirzalıoğlu'na "Ben bu soruyu her zaman sorabilirim. İnternetten cevabını araştırabilirim. Benim eşimi aramak istememdeki sebep, eşime olan sevgimi milyonların gözü önünde söylemek" dedi.

Sevdiğini söyledi, soruyu sormadı

Joker hakkını soru sormak yerine eşine olan hislerini milyonların önünde dile getirmek için kullanan romantik yarışmacı Osman Çalış, eşine "Seni seviyorum bir tanem, nasipse yarın görüşürüz. Anneme de selam söyle. Allah’a emanet ol" dedi ve telefonu kapattı.

Eşi ise kendisine "Ben de seni seviyorum" diyerek karşılık verdi ve yarışmada daha önce hiç görülmemiş romantik anlar yaşandı.

Yarışmacı soruya ise yanlış cevap vererek programdan 30.000 TL ile ayrıldı.

Yorumlar (0)