İşte ekranların yeni kralı: Reyting canavarı dizileri solladı

Ekranların yeni dizisi Yalı Çapkını, uzun zamandır yayınlanan reyting canavarı dizileri geride bıraktı. Haftanın en çok izlenen dizisi olan Yalı Çapkını, seyirciyi ekrana kilitledi. Özeti bile diğer dizilerin bölümlerinden daha çok izlenen Yalı Çapkını, sezonun sürprizi oldu.

MEDYA 03.11.2022, 16:49 04.11.2022, 16:25 Hakan Öksüz
İşte ekranların yeni kralı: Reyting canavarı dizileri solladı

Dizi sezonunun açılmasıyla birlikte izleyiciler ekran başındaki yerlerini aldı. Kuruluş Osman, Arka Sokaklar, Camdaki Kız ve Gönül Dağı gibi sevilen dizilerin yeni sezonu başladı. Bütün popüler dizileri sollayan yeni bir yapım ise dikkat çekti. Star TV'nin bu sezon başlayan yeni dizisi Yalı Çapkını, reytingleri altüst etti. 

Haftanın en çok izlenen dizisi oldu

İlk bölümü 23 Eylül'de ekranlara gelen Yalı Çapkını, cuma gününün reyting canavarı dizilerini solladı. Aynı gün yayınlandığı Arka Sokaklar, İyilik ve Kızılcık Şerbeti isimli yapımları geride bırakan Yalı Çapkını, haftanın en çok izlenen dizisi oldu. Yalı Çapkını'nın özetinin de diğer dizilerden daha çok izlendiği kaydedildi.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlandı

İzlenmede Arka Sokaklar'ı bile geride bırakan Yalı Çapkını, büyük bütçeli yapımlara fark attı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlanan dizinin, şimdiden sezona damga vurduğu söylenebilir. Yalı Çapkını ile sezona bomba gibi giren Star TV'de yakında "Çöp Adam" adlı yeni bir dizinin başlayacağı da aktarıldı. 

Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosu

Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Emre Altuğ, Mert Ramazan Demir ve Şerif Sezer gibi oyuncuları kadrosunda barındıran Yalı Çapkını dizisinin konusu merak ediliyor. Gaziantep'in saygı duyulan isimlerinden Halis Ağa'nın torunu olan Ferit, sorumsuz hareketleriyle dedesini kızdırır. Ferit'in evlendirilmeye çalışılmasıyla olaylar başlayacaktır.

Yorumlar (0)