Güldür Güldür Show’dan 'Dış güçler' ve 'Lozan' göndermesi

Sevilen televizyon programı Güldür Güldür Show’da yayınlanan bir skeçte "Dış güçler" ve "Lozan'ın gizli maddeleri" gibi konuların ele alınması sosyal medyada büyük beğeni topladı.

MEDYA 23.07.2023, 11:03 24.07.2023, 09:19 Şeyda Gül
Güldür Güldür Show’dan 'Dış güçler' ve 'Lozan' göndermesi

Show TV'de Güldür Güldür programında yayınlanan skeçte, ABD, Almanya ve birçok batılı ülkenin, Türkiye'yi kıskandığı ve sinsi planlar içinde oldukları yönünde esprilerin yapıldığı bölüm sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyada da oldukça fazla beğenilen performans seyirciden tam not alırken “Büyük oyunun bozulduğu” anlar ise seyircileri kahkahaya boğdu.

Lozan’ın gizli maddeleri devreye giriyor

Dış güçleri temsilen sahnede bulunan ülkeler, büyük oyunun nasıl ve nerede bozulduğunu öğrendikleri sahne bir kıraathane gösteriliyor. Kıraathanede geçen diyaloglar ise şu şekilde:

- Beni dinle beni bak ben sana ne diyorum. Dünyayı 5 tane büyük aile yönetiyor. Dış güçlerin gözü bizde zaten, Türkiye'nin bu kadar gelişmesini bu adamlar gördükçe çıldırıyorlar.

- Türkiye bölgede bir kere oyun kurucu pozisyonunda, her masada Allah'a şükür olmadığımız masa yok.

- Ah be ağabey be asıl bizim yer altı kaynaklarımız çok fazla da bu Lozan Anlaşması'ndan dolayı çıkartmıyorlar, izin vermiyorlar.

- Merak etme 2023'te Lozan'ın gizli maddeleri devreye giriyor. Amerika'nın eyaletleri bize katılıyor

- İngiltere bu çayın içine çip koymuş. İçince bütün bilgilerini ele geçiyorlar. İçmemek lazım.

- Korkuyorlar bizden korkuyorlar, bölgenin en büyük aktörü olmamızı çekemiyorlar, hazmedemiyorlar.

- Hanım yemek yapacakmış da şimdi ucuz Et Kurumu'na gidip 5 saat ucuz kıyma için sıra bekleyip ucuz kıyma alacağım.

Bize günümüzü gösterirlerse

Oyunun son bölümünde ise konu tiye alınırken, temsili ülkelerde Almanya "kıskançlıktan" ölürken ABD temsili ise “Doları 40 lira yapsak ne olur ki ondan sonra doları 35 liraya düşürüp ya bize günümüzü gösterirlerse. Kabul edelim arkadaşlar arkalarında böyle bir güç olduğu müddetçe Türkiye'yi durdurmamız imkansız” ifadelerini kullanıyor.

Yorumlar (0)